ABS Powerbank Nipis, Ringan Dan Kapasiti Besar

ABS Powerbank Nipis, Ringan Dan Kapasiti Besar


ABS Powerbank Nipis, Ringan Dan Kapasiti Besar

Berat... bila dah berat pasti sukar nak di bawa dan simpan.. Selain itu, bateri powerbank yang kapasiti rendah juga menjadi salah satu faktor yang kebanyakkan orang tak nak beli dan tak bertahan lama menggunakan powerbank walaupun tahu kepentingan powerbank.. Bagi mereka yang sangat aktif menggunakan gadget seperti handphone atau tab, pasti bateri cepat habis.. Reen salah seorang di antara mereka-mereka yang tak bertahan lama menggunakan powerbank kerana sebab di atas... hehehe.. Agak sukar untuk mencari powerbank yang ringan, mempunyai kapasiti bateri yang besar serta mudah di bawa dan di simpan di dalam beg.. Dan Reen dah jumpa powerbank yang menepati ciri-ciri yang Reen nak.. iaitu ABS POWERBANK..

ABS Powerbank Nipis, Ringan Dan Kapasiti Besar

ASB Powerbank memang berbaloi untuk dimiliki.. Bila bateri handphone 'nazak', ASB powerbank mampu mengecas handphone dengan cepat. Selain itu, rupa bentuk dan warna ASB powerbank ni sangat menarik. Banyak kelebihan yang ada pada powerbank ni Reen suka.

ABS Powerbank Nipis, Ringan Dan Kapasiti Besar

Antaranya ialah :
1 ) Ringan - Berat Powerbank cuma 18Gram.
2 ) Mudah Di Bawa - Senang di simpan di dalam beg dan mudah di bawa di tangan ketika mengecas.
3 ) Kapasiti Bateri Yang Besar - 12000MAH...
4 ) Reka bentuk dan Warna yang menarik.
5 ) Dua OUTPUT : Mengecas dua gadget serentak.

ABS Powerbank Nipis, Ringan Dan Kapasiti Besar
Mampu mengecas dua gadget serentak, tak perlu risau, bila dua gadget 'nazak' bateri..

6 ) Lampu LED : Memaparkan Kapasiti Bateri Ketika Mengecas
7 ) Mengecas gadget dengan cepat (Fast Change Supply)
8 ) LED Torch Light 
9 ) CPU Supply Cut Off Control : Powerbank automatik berhenti mengecas apabila bateri gadget penuh.
10 ) Waranty selama 2 Tahun iaitu jaminan 1 to 1 exchange di seluruh Malaysia.

ABS Powerbank Nipis, Ringan Dan Kapasiti Besar

Sangat menyenangkan dan pastikan dengan mudah akan jatuh cinta dengan ABS Powerbank. Model yang Reen pakai ialah J18G.. Reen memang recommeded korang membeli ABS Powerbank ni. korang boleh KLIK SINI untuk cawangan berhampiran anda.

Satu lagi... sekarang ABS Powerbank 11 Stress Official Store http://bit.ly/ABS_11Street  mengadakan MERDEKA SALE sebanyak 20%-30% diskaun dan FREE PENGHANTARAN. 
Promosi ini sehingga 31 OGOS 2016.. 

Dan untuk mendapatkan ABS POWERBANK yang original, pastikan korang membeli, hanya di C TWO GADGET yang merupakan satu-satunya pengedar yang membekalkan ABS POWERBANK.

Facebook : ABS MALAYSIA
Instagram : ABS MALAYSIA
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Shark Kay
AUTHOR
Khamis, Ogos 04, 2016 4:11:00 PTG delete

design dia smart lor..
nipis jer.
boleh dah ganti pineng ni.

Reply
avatar
Dewi Aja
AUTHOR
Khamis, Ogos 04, 2016 8:44:00 PTG delete

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon