Zinnia Inner Cleanse Penyelesaian Masalah Sembelit

Leave a Comment

Zinnia Inner Cleanse Penyelesaian Masalah Sembelit


Makan.. makan, makan dan makan...Suasana Hari Raya yang sangat meriah... Dari satu Syawal sampai nak penghujung Syawal, asyik makan je.. Bila dah mula kerja, kawan-kawan pula buat 'Open House', kat pejabat pun 'Open House' juga.., makan lagi.. Aduh... Reen dapat rasakan berat badan naik.. Makan je kerja, tapi 'membuang' jarang pula... Sampai ada yang tegur 'BULAT' sebab pipi nampak bulat... Tak boleh jadi ni... kena buang segala 'toksin'.. Beberapa hari dah tak membuang, huhu sampai rasa tak selesa..  Kena makan ZINNIZ INNER CLEANSE ni...

Pengalaman Reen makan Zinnia Inner ni, kesan dapat Reen rasa dalam tempoh 12 jam.. sebelum tidur Reen makan 1 biji je.. Keesokkan hari, fuhh.. memang lega rasa perut.. Sesiapa yang ada masalah SEMBELIT boleh cuba makan Zinnia Inner Cleanse ni..



ZINNIA Inner Cleanse adalah produk kesihatan yang :

- Diformulasikan daripada 100% rumusan herba untuk mengatasi masalah penghadaman dan melegakan sembelit (500mg per kapsul)
Beri Hawthorn 180mg
Teh Hijau 90mg
Sekam psyllium 90mg
Gelenggang 80mg
Daun Prunella Vulgaris 60mg
- Ia selaras dengan keperluan orang ramai, kerana ia mudah dan ringkas dengan hanya 1 kapsul 1 hari. 
- Inner cleanse meninggalkan kesan yang mengagumkan dan mendapatkan kembali kesihatan dan keyakinan diri, inner cleanse pasti pilihan anda.
- Mengatasi Masalah Penghadaman
- Melegakan Sembelit
- KKM : MAL14055115TC

CARA PENGAMBILAN

KHAS UNTUK PEMBACA BLOG WWW.MREENA.COM

Sekiranya korang berminat untuk mencuba ZINNIA INNER CLEANSE.. Reen ada voucher khas untuk korang. Dengan voucher ini, korang akan mendapat harga ISTIMEWA.

Hanya taip Voucher di bawa iaitu :

VTB012

Voucher code ini hanya sah mulai 1 Ogos 2016 sehingga 6 September 2016.. Apa tunggu lagi.. cepat-cepatlah membeli untuk dapatkan harga istimewa ini


Untuk maklumat lanjut boleh layari :

Website : http://www.wms.vtox2u.com/
Facebook : https://www.facebook.com/VTOX2U
Hubungi di talian : 013-393 9153 (WAWA)

Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

0 Komen:

Catat Ulasan

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...