Bercuti Ke Itali, Switzerland Dan Turki Secara Percuma

Bercuti Ke Itali, Switzerland Dan Turki Secara Percuma


Bercuti Ke Itali, Switzerland Dan Turki Secara PercumaBercuti adalah pengalaman yang menyeronokkan. Malah, sekarang lebih popular dengan bercuti gaya backpacker, pergi dengan barangan yang minimal dan bergerak dalam kelompok masyarakat setempat.

Itali, Switzerland dan Turki adalah tiga negara yang sering menjadi idaman untuk semua orang pergi dan melihat sendiri bandar-bandar mereka serta budaya setempat.

Bercuti Ke Itali, Switzerland Dan Turki Secara Percuma

Itali adalah negara yang mana paling banyak mempunyai kawasan-kawasan yang sudah diiktiraf oleh Pertubuhan Tapak Warisan Dunia (UNESCO) iaitu sebayak 45 kawasan.

Switzerland pula adalah kota yang menempatkan pertembungan budaya dan sejarah. Rata-rata rakyatnya bercakap dalam 4 bahasa, Jerman, Perancis, Itali dan Romansh (paling sedikit penggunaannya dalam pertuturan seharian).

Turki pula sudah mengambil alih gelaran kota Cinta dari Paris selepas kejayaannya menempatkan dirinya sebagai salah satu negara yang menerima pelancong paling ramai di dunia.

Bercuti Ke Itali, Switzerland Dan Turki Secara Percuma

Baiklah, Macam mana anda berpeluang untuk pergi ke Itali, Switzerland atau Turki secara percuma? Ikut langkah-langkah di bawah:

1) Anda perlu membeli salah satu buku Saiful Nang atau kedua-duanya terbitan Puteh Press di outlet MPH sahaja.

2) Dengan setiap pembelian salah satu buku Saiful Nang dan 2 buah lagi buku Puteh Press yang lain, anda layak mendapatkan tote bag secara PERCUMA. Maksudnya beli 3 buku Puteh Press akan dapat Tote Bag secara percuma.

3) Kemudian, tulis review (boleh lebih dari satu) mengikut kreativiti dan pandangan anda sendiri. Tiada had panjang atau pendek. Kalau anda rasa review anda pendek tapi ‘deep’ boleh tulis pendek. Kalau rasa banyak isi yang nak disampaikan, boleh tulis panjang.

4) Emailkan review anda ke admin@putehpress.my bersama-sama bukti resit pembelian.

5) Sangat digalakkan untuk menghantar juga gambar anda selfie bersama buku-buku Saiful Nang.

6) Selepas anda email, kami akan share di facebook page Puteh Press. Like dan share terbanyak akan diberikan hadiah bulanan.

7) Anda perlu share review anda dari facebook page Puteh Press ke facebook peribadi anda.

8) Pemenang utama akan dipilih sendiri oleh Saiful Nang dan wakil Puteh Press.

9) Selain hadiah utama, ada lagi 5 hadiah bulanan yang akan dierikan kepada review yang mendapat like atau share terbanyak untuk satu-satu bulan sehingga 15 November 2016.

Bercuti Ke Itali, Switzerland Dan Turki Secara Percuma

Dengan pembelian serendah RM25 untuk sebuah buku anda berpeluang untuk memenangi hadiah percutian ke Itali, Switzerland atau Turki.

Dapatkan mana-mana buku Saiful Nang di kedai-kedai buku MPH seluruh Malaysia sekarang.

Reen ucapkan semoga berjaya... Baca syarat-syarat dengan teliti ye. Beli hanya di MPH dan terbitan Puteh Press je serta simpan resit sebagai bukti belian anda..
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
mujagirl92
AUTHOR
Isnin, September 19, 2016 10:10:00 PTG delete

good luck buat semua peserta :D

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon