Menyahut Cabaran Dengan Sertai Kempen #bersatuTENAGA TNB

Leave a Comment

Menyahut Cabaran Dengan Sertai Kempen #bersatuTENAGA TNB


Kempen #bersatuTENAGA.. satu kampen yang bertujuan untuk menyatukan rakyat Malaysia.. Kalau korang minat atau ada bakat menyanyi atau manari atau menulis lirik jum join kempen bersatuTENAGA yang di lancarkan TENAGA NASIONAL BERHAD (TNB)..

Menyahut Cabaran Dengan Sertai Kempen #bersatuTENAGA TNB

Selain itu kempen ini turut mendapat kerjasama dari penyanyi popular Malaysia iaitu FAIZAL TAHIR, JACLYN VICTOR dan ELIZEBERT TAN.. Lepas dengar nyanyian ketiga-tiga artis ni,, berkobar pula semangat Reen nak join dan cipta sikit lirik untuk sambung nyanyian mereka...

Bahagian choros yang di nyanyikan Faizal Tahir memang best..

Mudah je cara nak menyertainya.. Semperna HARI MALAYSIA ni jum kita sama meraikan dan berkongsi kegembiraan dengan sertai kampen #bersatuTENAGA.. 

Jum Reen bagitahu cara nak sertai kempen ni..

Langkah pertama korang tengok dulu video nyanyian Faizal Tahir, Jaclyn Victor dan Elizebert Tan..









Langkah Kedua... Rakam aksi anda menyanyi, berdansa, bermain alat muzik atau apa sahaja aksi yang boleh merancakkan lagu ini

Langah Ketiga... Upload video korang ke mana-mana media sosial korang iaitu Instagram.. Letak hashtag bersatuTENAGA (#bersatuTENAGA) berserta tag @tenaga_nasional di Instagram..

Dan ini hasil video yang Reen buat...



Untuk maklumat lanjut boleh layari 




Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

0 Komen:

Catat Ulasan

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...