BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING | Mudah, Kemam Je..

 BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING | Mudah, Kemam Je..


 BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING | Mudah, Kemam Je..

Bulat.... weehhhh.. huhuhu.. sedih bila ada yang ejak kita macam tu kan tapi tetap kena maniskan muka dan tunjuk kat orang yang ejakkan dia tak jadi kudis kat kita... Tetap juga jalankan kehidupan seharian seperti biasa.. Baru-baru ni Reen dapat satu produk yang menarik.. Di samping untuk menyelimkan badan, boleh juga memutihkan... Siapa tak nak kan? Mestilah NAK!!  BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING | Mudah, Kemam Je..

APA ITU  BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING?

Brace 8 Slimming & Whittening merupakan formula terbaru untuk menguruskan badan hanya dengan kemam je.. Hanya ambil satu sudu scroop atau 5 gram sehari. Kemam pada bawah lidah dan di ambil setiap malam selepas makan. Banyakkan minum air putih dan jauhi minuman kafein dan bergas.

Kandungan yang terdapat dalam Brace 8 Slimming & Whittening :

1. Collagen
· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbarui sel kulit
· Melembutkan kulit

2. Teh Hijau
· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi

3. Garcinia Combogia
· Merawat masalah perut buncit
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis)

4. Hoodia
· Memperbaiki metablisma tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

5. Guarana
· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan

6. Aloe Vera
· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit

Cara Penggunaan/Pemakanan :
Ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah. Paling sesuai diambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam. Banyakkan meminum air masak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah dan sayur-sayuran. Jauihi minuman berkafein.3 in 1 atau bergas.

 BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING | Mudah, Kemam Je..

Reen nak kongsi sesuatu yang menarik kat korang yang ingin menjana pendapatan sampingan iaitu Brace Beaute merupakan Gerbang Pusat Membeli Belah bersistem Affiliate dropship.

Brace Beautw menawarkan 4 pakej utama utk menjadi agent dropship BRACE BEAUTE dan seterusnya layak untuk mendapat bonus setiap kali belian semula atau pun bonus pengenalan produk kepada pengguna.

PRODUK-PRODUK BRACE BEAUTE

1. Freely Face Serum ( 3 botol ) = RM198
2. Diamond Firming serum ( 3 botol ) = RM198
3. Brace 8 Slimming ( 1 botol ) = RM198
4. Wonder Perfume ( 1 box ) = RM198

RM198 adalah harga yang perlu dibayar untuk berdaftar sebagai agent dropship BRACE BEAUTE. Anda boleh pilih salah satu pakej yang disediakan di atas untuk berdaftar dengan BRACE BEAUTE. Harga termasuk yuran keahlian BRACE BEAUTE.

BONUS PENGENALAN PRODUK

Sekiranya setiap agent yang berdaftar dengan BRACE BEAUTE, membuat jualan atau pun membuat belian semula mengikut pakej di atas, agent akan mendapat bonus seperti berikut:

Level 1 : RM40
Level 2 : RM15
Level 3 : RM10
Level 4 : RM5
Level 5 : RM5
Level 6 : RM5
......................
Total : RM80

Woowww.. Menarik kan?? Cuma kenalkan produk keluaran BRACE BEAUTE kepada orang ramai. Jikalau ada yang berminat anda sudah mampu mendapat keuntungan sehingga rm80 dengan stiap 1 pakej terjual.

Brace beaute memberikan anda gaji RM1500- RM3000 sebulan dengan bermodalkan serendah RM198. Untuk menjadi ahli Brace Beaute. Hanya dapatkan Brace 8 Slimming dengan harga RM198 (Harga asal RM210) dan automatik anda akan jadi ahli dropship Brace Beaute.

Sesiapa sahaja boleh berniaga online atau offline bersama Brace Beaute.

JOMM.. TUNGGU APA LAGI.

Ramai-ramai jadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute.


Untuk Maklumat Lebih Lanjut, Boleh Hubungi :

Encik Fattah di talian  0111 684 0717 atau facebook Zul Fattah Saleh

Atau layari : 

Facebook : Brace Beaute HQ

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon