Name Card Percuma Dari Pixajoy

1 comment

Name Card Percuma Dari Pixajoy


Name Card Percuma Dari Pixajoy

Cantik tak name card Reen.. Heheh.. ni name card pertama yang Reen buat sepanjang bergelar blogger... Name card ni Reen reka sendiri... Simple je mampu yang Reen buat.. hehehe... Untuk pengetahuan korang.. Satu set name card ni ada 100 keping... Banyak tu.. Reen buat 2 set.. Bila agaknya nak habis... 

Kali pertama Reen edit, memang give up.. asyik stuck je, sampai kena restart laptop... lepas tu hilang apa yang Reen edit... Tapi lepas tengok kawan berjaya buat.. hahaha bersemangat balik... Setiap kali edit, Reen cepat-cepat save..  Kena bertabah kalau nak tempah name card free ni...

Name Card Percuma Dari Pixajoy

Kalau korang juga berminat nak buat name card sendiri... Mula-mula masuk laman web http://www.pixajoy.com.my/...  Kemudian klik Products dan korang klik Name Card.

Name Card Percuma Dari Pixajoy

Nanti korang akan lihat Free Personalised Name Card... RM0 siapa tak nak kan.. hehehe Klik Start Now.

Name Card Percuma Dari Pixajoy

Pilih Basic je... ada dua pilihan, korang nak name card Menegak atau Melintang.. Reen buat dua-dua.. hehehe...

Name Card Percuma Dari Pixajoy

Klik Create Free.. Design ni untuk hadapan je.. bukan untuk depan dan belakang...

Name Card Percuma Dari Pixajoy

Masukkan email address... nak senang connect je dengan facebook atau akaun google... Akan keluar nanti notis 15 hari... Dalam tempoh tu korang usaha siapkan sendiri name card, mengikut kretiviti korang.. 

Hehehe. memang mencabar juga nak reka sendiri name card, walaupun rekaan tu simple.. Kalau tak siap korang boleh Edit dan Save.. sambung nanti.. Dah siap Add To Cart. Dan akhir sekali Order..

Korang cuma tanggung kos tambang je.. Bagi Reen ni kira murah sebab kebiasaannya paling murah name card yang pernah Reen jumpa RM35.. Kalau masuk tambang, korang rasa berapa dah agaknya kos? kan.. 

Cepat-cepat.. siapa cepat dia dapat.. Dalam sehari cuma 50 set card yang available... Good Luck.


MENANGI BEG LV, MACBOOK DAN iPAD hanya dengan Klik dan daftar
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

1 ulasan:

  1. bonde suka buat dekat Pixajoy... sangat puas hati servispon tip top!

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...