Online Puzzles Game Menyeronokkan

Leave a Comment

Online Puzzles Game Menyeronokkan


Puzzles!! Permainan yang menguji fikiran, minda serta ketajaman mata untuk melengkapkan sebuah puzzles... Dulu Jigsaw Puzzles ini hanya boleh didapati di kedai-kedai tapi sekarang Jigsaw Puzzles ni boleh di dapati secara online di http://www.jspuzzles.com/


Jigsaw Puzzles merupakan salah satu permainan yang Reen suka, dan permainan ini mengeratkan hubungan kekeluargaan. Setiap kali Reen nak main, mesti adik-adik Reen join sekaki nak siapkan puzzles.

Kalau korang boring dan ada masa terluang, bolehlah korang main game online puzzles ni untuk mengisi masa lapang korang, boleh ajak adik-beradik lain main sekali... Ada bermacam-macam gambar yang menarik yang korang boleh pilih di laman web http://www.jspuzzles.com/ (Klik link ni, kalau korang nak cuba main juga)


Memandangkan Reen pecinta kucing.. Reen pilih Puzzles gambar kucing.. meow.. meow... Korang boleh pilih berapa pieces (kepingan) puzzles yang korang nak. Dari 9 pieces sehinggalah 225 pieces... Hahaha mainlah sepuas-puas hati korang...  Dan korang boleh pilih saiz puzzles, nak kecil atau besar... Memang menyeronokkan...


Reen cuba main 25 pieces je.. hahaha.. lama sangat tak main, memang ambil masa nak siap..


Hahaha.. Reen ambil masa 2 minit 53 saat untuk siapkan puzzles kucing yang comel tu..

Selesai main.. Reen tengok, mana tahu ada nama Reen termasuk dalam senarai yang pecah rekod... hampeh.. Ada lagi yang lebih terer dari Reen.. 21 saat je masa yang di ambil untuk siapkan puzzlez kucing tu..

Memang menyeronokkan.. Kalau korang nak cuba boleh layari http://www.jspuzzles.com/ dan mencuba dan merasai keseronokkan bermain JIGSAW PUZZLES
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

0 Komen:

Catat Ulasan

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...