printcious.com | DIY Hadiah Yang Ikhlas Dari Hati

1 comment

printcious.com | DIY Hadiah Yang Ikhlas Dari Hati


Nak cari hadiah tapi tak tahu nak cari kat mana? Atau nak cari hadiah tapi tak de masa nak mencari di kedai-kedai... Reen nak perkenalkan satu laman web yang menjadi pilihan Reen untuk mencari hadiah atau cenderahati iaitu www.Printcious.my..

printcious.com | DIY Hadiah Yang Ikhlas Dari Hati

Hadiah Yang Ikhlas Dari Hati.

Mencari hadiah yang ikhlas dari hati kadang-kadang agak sukar kerana kita mahu memberi yang terbaik agar  pemberian kita mempunyai nilai sentimantel value yang tersendiri. Di printcious.com kita boleh DIY hadiah yang kita inginkan... kita boleh mereka sendiri corak yang diinginkan sambil di sediakan template lain yang menarik.. 

printcious.com | DIY Hadiah Yang Ikhlas Dari Hati

Macam-macam ada di printcious.com yang boleh di jadikan hadiah untuk yang tersayang serta boleh juga di jadikan koleksi peribadi.. Printcious.com menyediakan servis printing untuk perkhidmatan-perkhidmatan percetekan barangan cenderamata peribadi seperti T-shirts, mugs, puzzles, phone cases, cushions, mousepads, ceramic tiles and mini tees. Barangan ini sangat sesuai untuk pemberian hadiah seperti hari jadi, perkahwinan, pengijazahan, ulang tahun atau majlis korporat.

Wahh... tak sabar pulak Reen nak DIY sendiri cenderahati ni.. rasa nak klik-klik semua je.. nak reka corak T-shirt, mugs dan cushions.. hehehe 3 item ni yang Reen nak sangat..

printcious.com | DIY Hadiah Yang Ikhlas Dari Hati

Memang seronok bila kita dapat DIY sendiri hadiah buat yang tersayang.. untuk percubaan ni, Reen buat untuk diri sendiri.. Hehehe.. Hadiah untuk sendiri.. tak salahkan.. hasil dari blog untuk Reen sendiri..

Memang seronok dan menjimatkan sebab ada diskaun sampai 50%.. hahaha... tak sabar pula rasanya tunggu barang sampai rumah..

printcious.com | DIY Hadiah Yang Ikhlas Dari Hati
DIY Mug (Doodle Cute, kredit Google)


Mug yang menjadi pilihan Reen...
Memang bersesuaian Tagline Printcious.com ni Hadiah Yang Ikhlas Dari Hati atau “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”

Nantikan entry Reen seterusnya ye... Tak sabar nak tunggu Hadiah untuk sendiri sampai depan pintu rumah.. hehehe
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

1 ulasan:

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...