Puas Hati DIY Hadiah Dari printcoius.com

Puas Hati DIY Hadiah Dari printcoius.com


Ingat tak entry Reen sebelum ni tentang printcious.com | DIY Hadiah Yang Ikhlas Dari Hati. Entry sebelum ni, Reen ada cerita yang Reen DIY sendiri Mug. Reen nak bagitahu yang Mug tu dah sampai dengan selamatnya di tangan Reen... Hahaha.. gembiranya rasa hati...


Lepas layari laman web www.printcious.my dan DIY sendiri mug hari tu, Reen tak sabar nak tunggu mug sampai kat tangan Reen.. Asal ada je abang posman datang, mesti hati mengharap Mug yang sampai.. hahahaha... tak sabar nak tengok hasil DIY sendiri... cantik ke tak.. cute ke tak...


Jeng.. jeng. jeng.. inilah hasil MUG yang Reen DIY... cantik sangat... Setiap kali guna untuk minum, senyum je tengok hasil rekaan sendiri..  Lepas ni, kalau korang nak hadiahkan sesuatu yang istimewa untuk keluarga dan rakan-rakan, Reen syorkan printcious.com... 

Selain Mug yang macam Reen buat, Apa yang printcious.com tawarkan? Macam-macam yang di tawarkan, sampai korang rasa nak je DIY semua...  Antara servis  yang di tawarkan ialah : T-Shirts, Mugs, Cushions, Phone Cases, Ceramic Tiles, Puzzles, Mousepads, Mini Tees, Baby Rompers, Coasters, Button Badges. Caps, Canvas dan Bags. Semua ini, korang boleh DIY, kemudian hadiahkan kepada yang tersayang... 

Sekiranya korang mencari-cari hadiah, Reen syorkan printcious.my.. Tagline diaorang memang sesuai tau “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”... untuk yang tersayang kita pasti akan buat bersungguh-sungguh ikhlas dari hati...

Sekiranya korang berminat nak DIY sendiri Hadiah-hadiah untuk keluarga dan rakan-rakan boleh layari Laman web www.printcious.com

Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
Nazlee Ismail
AUTHOR
Isnin, Februari 20, 2017 11:25:00 PTG delete

Yes ..good idea . Boleh buat gift utk anak2 isteri.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon