Safi Shayla Pek Fleksi | Syampu Wanita Bertudung

Safi Shayla Pek Fleksi | Syampu Wanita Bertudung


Rambut yang terselindung di sebalik tudung bukan bermaksud tidak perlu di jaga, malah bagi wanita bertudung penjagaan yang rapi amat penting dalam menjaga mahkota yang di lindungi dari pandangan bukan mahram itu.

Safi Shayla Pek Fleksi | Syampu Wanita Bertudung

Safi Shayla sebagai teman terbaik mahkota wanita bertudung yang memahami keperluan wanita bertudung moden memperkenalkan jenama syampu khas wanita bertudung yang di perkaya Habbatus Sauda yang merupakan solusi yang penuh inovasi iaitu PEK FLEKSI SAFI SHAYLA,

Dengan adanya Pek Fleksi Safi Shayla ni, pengguna boleh menggunakan terus atau di gunakan sebagai pek isian semula. Yang bestnya pek fleksi ni sangat jimat dan sesuai sebagai pek kembara yang mudah di bawa kemana saja.

Safi Shayla Pek Fleksi | Syampu Wanita Bertudung

Inovasi Pek Fleksi merupakan inovasi pertama dalam industri syampu. Dan ia diambil dari perkataan "FLEKSIBEL" iaitu sesuatu yang boleh digunakan dalam pelbagai cara dan keadaan.

Safi Shaya telah melengkapkan kehidupan wanita bertudung moden yang sentiasa mencari produk yang berkualiti pada harga yang mampu milik.

Dengan hanya satu syampu pada satu harga, pengguna boleh menggunakan dalam tiga keadaan yang berbeza.

Safi Shayla Pek Fleksi | Syampu Wanita Bertudung

Warna dan bentuk setiap variasi syampu Safi Shayla Pek Fleksi di kekalkan sama seperti format asal Safi Shayla pam dan botol, agar dapt memberikan kemudahan kepada pengguna untuk mencari produk ini,

Pek inovasi bersaiz 480g ini memudahkan pengguna membawa kemana sahaja. Malah, pek ini mesra alam kerana penggunaan plastik yang 65% lebij kurang.


Mana nak dapatkan Syampu Safi Shayla Pek Fleksi?

Produk ini boleh didapati di SELURUH MALAYSIA termasuk pasaraya-pasaraya hiper utama pada harga RM14.65.

Untuk maklumat lanjut boleh layari :
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon