Box Of Joy | Online Revolution Brand For All

3 comments

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All


Box Of Joy | Online Revolution Brand For All - Berita gembira untuk semua kaki shopping... LAZADA MALAYSIA tengah buat SALE... SALE... SALE... iaitu ONLINE REVOLUTION, Mulai 11.112016... Boleh la godek-godek apa yang kenan di mata.. klik.. klik di hujung jari dan bayar dengan harga murah.. Kemudian tunggu je parcel sampai ke rumah... Tak perlu risau kalau belum gaji sebab harga gempak giler ni sehingga 12.12.2016,SEBULAN... Boleh tunggu gaji, sambil-sambil tu boleh masukkan apa yang nak di beli nanti dalam 'WISHLIST'.. Bila gaji masuk terus je bayar.. tak buang masa.. hehehe

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All


Minggu ni Reen dapat satu kotak yang memberi kegembiraan... Wah.. senyum sampai kepipi gitu... Hahaha.. Box Of Joy atau Kotak Kegembiraan.. Kegembiraan semakin terselah selepas Reen buka kotak.. Macam-macam yang ada dalam Box Of Joy.

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All

Nak tahu tak apa yang ada dalam kotak Box Of Joy yang Reen dapat...

  • Beg Ola Bola
  • Logitech Wireless Speaker 
  • Nescafe White Coffee (Rasa Pandan)
  • Sandisk Ultra (Dual Drive m3.0)
  • L'oreal Mythic Oil
  • Nestle Just Milk (Full Cream Milk)
  • Nestle Cerelac (Nutripuffs Pisang & Strawberi)
  • Maggi Oat Mee (Mi Goreng Perisa Kari)
  • MamyPoko (Gentle Baby Wipes)
  • Tefal Manual Chopper
  • Lazada Kupon
Banyaknya.. suka.. suka banget... siapa tak suka kan.. hehe.. terbukti Box Of Joy akan menceriakan hari anda.. Buktinya, Reen senyum sepanjang taip entry ni.. Terima Kasih Lazada merana menyerbarkan kegembiraan kepada rakyat Malaysia..

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All

Jum Reen tunjuk satu persatu gambar barangan yang Reen ada..

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
MILO Promotion Bundle- MILO 2kg X 1 MILO 3in1 18's X 2 MILO NutriG 190ml X 2 FOC Delivery & Ola Bola Bag

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
SanDisk Ultra Dual Drive 64GB m3.0 OTG USB Flash Drive for Android & Computers

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
Cerelac Nutripuff Banana & Strawberry 50g (Bundle of 2)

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
MAGGI Oat Mee Mi Goreng Curry 4x76g Buy 2 @ RM14

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
Nestle Just Milk (Full Cream Milk)

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
Logitech X100 Bluetooth Mobile Wireless Speaker - Cyan Green

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
NESCAFE White Coffee Pandan 8x36g (Bundle of 2)

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
MamyPoko Gentle Baby Wipes

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
L'oreal Myhtic Oil

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All
Tefal Manual Chopper

Fuh... Semua menarik dan harga juga sangat-sangat menjimatkan... Kalau korang berkenan dengan barang yang Reen senaraikan di atas, korang boleh klik terus 'Caption' di bawah gambar dan akan terus ke link tersebut...

Selain itu, dalam Box Of Joy ni terselit juga Voucher yang bernilai RM11, boleh di gunakan sehingga 14 Disember 2016.. Dah dapat harga sale, dapat pula voucher.. jimat-jimat... siapa tak suka... mestilah sukakan...

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All

Lagi menggembirakan kalau korang guna vouchers yang di tawarkan oleh Lazada sendiri di laman web Lazada.. Klik I Love Vouchers pasti akan menjimatkan lagi perbelanjaan kan...

Box Of Joy | Online Revolution Brand For All

Untuk korang yang pertama kali membeli belah d Lazada.. Ada Voucher khas untuk korang.. Guna Code 20LAPOR25 dan korang akan dapat 20% diskaun dengan maksimum diskaun RM25.. Voucher ini sah dari 1 November sehingga 17 Disember 2016. Tertakluk terma dan syarat.

Jadi apa tunggu lain.. Layari LAZADA REVOLUTION dan dapatkan tawaran istimewa dengan harga yang murah, terbaik dan berbaloi untuk membeli belah online.

Selamat bershopping...
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

3 ulasan:

  1. Wahh seronknyer..Best kan dapat Box Of joy..senyum sampai ek telinga hehehe..Apa taknya semua barang kat dalam kotak tu buat kita teruja..

    BalasPadam
  2. wahhh..bestnyee..banyak sale...habis la duit kite kali ni..hehhe

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...