Passion D'Tox Menyingkirkan Lemak Dan Toksin Degil

Leave a Comment

Passion D'Tox Menyingkirkan Lemak Dan Toksin Degil

Passion D'Tox Menyingkirkan Lemak Dan Toksin Degil

Makan.. makan dan makan.. asal ada tempat makan yang menarik, pasti akan menarik minat untuk mencuba.. Selain itu, suka makan ikut selera tekak tanpa mengira faktor-faktor kesihatan sehingga menyebabkan berat badan naik dan menimbulkan pelbagai penyakit... Kalau dari mula kita tak menjaga pemakanan, pada masa akan pasti akan menghidapi pelbagai masalah kesihatan. 

Selain daripada fungsi untuk mendapatkan bentuk badan yang menarik Passion D'tox berfungsi untuk membersih usus kita... Tak salah kalau nak makan sedap-sedap tapi usus kena jaga kan, jangan biarkan toksin dan lemak-lemak bermastautin dalam badan kita.. hehehe..


Apa Itu Passion D'Tox?

Passion D.Tox merupakan produk yang mengandungi buah-buahan dan pelbagai serat dan kaya denganVitamin C dan E. Minuman berkhasiat ini akan menghalang lebihan karbohidrat dan kolori di dalam makanan seharian. Selain itu, Jus berkhasiat ini akan membantu diet anda dengan menggalakkan pertumbuhan bakteria baik untuk membantu sistem penghadaman lebih sihat dari sebelum ini.  Dan yang PENTING Passion D'Tox TIADA KESAN SAMPINGAN.


Kelebihan Dan Kebaikkan Passion D'Tox

  • Kaya dengan Serat, Vitamin C dan Vitamin E
  • Serat larut membentuk gel dalam laluan pencernaan mengepam keluar kekotoran dan toksin.
  • Membantu menangani masalah sembelit
  • Menghalang lemak-lemak yang tidak sihat dan menyekat lebihan karbohidrat dan kalori.
  • Semua semulajadi - Tiada gula tambahan, julap dan warna tiruan.
  • Tiada kesan sampingan - Semua bahan asli di rumus secara klinikal.
  • Meningkatkan jumlah bakteria sihat.
  • Meningkatkan kuatiti kulit.
  • Menghalang penuaan kulit.
  • Meningkatkan pelembapan kulit.
  • Menggalakkan pemutihan kulit.
Passion D'Tox Menyingkirkan Lemak Dan Toksin Degil
Ada 15 paket dalam satu kotak

Untuk pengetahuan semua Passion D'Tox ni memdapat KELULUSAN KMM dan pensijilan HALAL serta 2 000 000 produk Insurans.

Cara Pengambilan Passion D'Tox
  • Ambil 1 paket Passion D'Tox dan larutkan kedalam 150ml air (suhu bilik) dan di minum dengan segera sebelum tidur malam.
  • Untuk kesan yang lebih baik. KEESOKAN harinya, minum SEGELAS air masak.
  • Tidak digalakkan untuk ibu mengandung dan kanak-kanak.
  • Dan selamat untuk ibu menyusu.

Passion D'Tox Menyingkirkan Lemak Dan Toksin Degil

Pengalaman Reen. Reen tak de masalah berat badan yang berlebihan, walaupun tak de masalah berat berlebihan, itu bukan bermaksud boleh suka hati nak makan apa je tanpa menjaga dalaman kan.. Jadi dengan pengambilan Passion D'Tox ini, Reen boleh menjaga dalaman Reen terutamanya bahagian usus lebih-lebih lagi Reen  kadang-kadang mengalami masalah sembelit... huhuhu.. Yang bestnya, badan rasa ringan je.. haha.. Memang toksin-toksin degil dapat di singkirkan dengan jayanya... Korag tunggu apa lagi... Jom la cuba Passion D'Tox.. Singkirkan lemak dan toksin degil... Baik mencegah sebelum terlambat kan.. Sambil tu, boleh kekalkan bentuk badan sekarang... hehehe.. Sesuai dengan Slogan Passion D'Tox iaitu LIFE - EAT - SLIM


Harga Passion D'Tox :
  • 1 kotak = RM110
  • 2 kotak = RM200

Untuk pembaca blog Reen, ada berita gembira untuk korang yang ingin mencuba produk Passion D'Tox ni, dengan menggunakan code REENASIDEKPDXMY korang berpeluang untuk mendapatkan FREE GIFT dengan pembelian produk Passion D'Tox di Facebook Page : www.facebook.com/passiondtoxmalaysia.. Sambil beli dapat free gift... bestkan... 


Untuk maklumat lanjut : 

Facebook Page: www.facebook.com/passiondtoxmalaysia
Instagram: www.instagram.com/passiondtoxmalaysia

#passiondtoxmalaysia #liveeatslim #passiondtoxmalaysiabyd #pdx #asianmummyathome
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

0 Komen:

Catat Ulasan

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...