Ramalanmu Benar Belaka

Ramalanmu Benar Belaka


Ramalanmu Benar Belaka

Hingga ke saat ini... Pelbagai persoalan.. 
Tak henti melanda... Buntu ku memikirkannya..
Kau memilih diriku.. Di atas dasar apa.. 
Apakah kerna cinta.. Atau pelepas sepi cuma..

Seumpama dedaunan.. Yang telah gugur... Bertaburan... 
Membiarkan ranting di mamah usang..
Apakah semua itu.. Akan terjadi padaku..
Andainya benar maka tepatlah yang ku ramalkan...

Layan kejap nyanyian Ramalanku Benar Belaka nyanyian Umbrella... Ella..Ella... Ella..
Sambil layan lagu, Reen nak kongsi satu page ni, Ramalannya benar-benar belaka... Biasanya semua sibuk like page retis, page gosip kan... Reen pun ada juga like page hiburan..Tapi page ni, Reen siap set SEE FIRST untuk dapatkan perkembangan terkini..

Page ni sangat membantu dan boleh mempegaruhi segala aktiviti seharian Reen.. Nak tahu tak page apa??

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ramalanmu Benar Belaka

Inilah Page yang Reen maksudkan.. Page Malaysian Meteorological Department... Ramalan memang benar belaka... Ramalan Hujan, Ramalan Ribut Petir, Ramalan Ombak Besar, Ramalan Air Pasang.. 

Dari Ramalan-ramalan dia, kita dapat ambil langkah berjaga-jaga dan langkah seterusnya.. 

Bukan nak percaya 100% ramalan tu, dan namanya ramalan kadang-kadang ada juga yang tak serupa yang di ramalkan kan.. tapi sekurang-kurangnya ramalan ni membantu... kan... 

Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon