Hadiah Hebat Contest #GooseySelfie Anjuran MyTOWN Shopping Centre

Hadiah Hebat Contest #GooseySelfie Anjuran MyTOWN Shopping Centre


Hadiah Hebat Contest #GooseySelfie Anjuran MyTOWN Shopping Centre | Hai, tak lama lagi bulan Disember akan berakhir dan akan tiba tahun baru iaitu 2017. Pada awal tahun 2017, sebuah Mall baru akan di buka iaitu MyTOWN Shopping Centre yang berhubung dengan IKEA Cheras. 

Hadiah Hebat Contest #GooseySelfie Anjuran MyTOWN Shopping Centre

Lokasi MyTOWN Shopping Centre sangat strategik iaitu mengambil masa 5 minit sahaja untuk sampai dari pusat bandar Kuala Lumpur. Selain itu pengunjung juga boleh menggunakan MRT bawah tanah di Stesen Cochrane.

Semperna Pembukaan Mall ini, satu contest atau pertandingan di adakan iaitu #GooseySelfie anjuran MyTOWN Shopping Centre. Reen pun join juga contest ni, mana tahu rezeki. Korang pun join juga lah.. rugi tau tak join.

Hadiah Hebat Contest #GooseySelfie Anjuran MyTOWN Shopping Centre

Contest #GooseySelfie

Mudah je kalau korang nak join contest ni.. Korang hanya perlu selfie, kemudian submit dan share di laman media sosial seperti Facebook, Instagram dan Twitter. Berserta hashtag #gooseyselfie

Korang boleh ikut step di bawah untuk join contest ni :
  1. Klik "Join Now"
  2. Klik "Start"
  3. Kemudian Log In FACEBOOK
  4. Jawap soalan yang di berikan
  5. Upload gambar selfie menggunakan webcam/phone
  6. Tambah dan edit "Goose Element" pada gambar
  7. Submit
  8. Akhir sekali share di Facebook bersama hashtag #GooseySelfie

Contest ini akan berlangsung sehingga 15 Januari 2017.. Apa tunggu lagi, mudah je kan dan akan ada 10 pemenang mingguan.

Hadiah Hebat Contest #GooseySelfie Anjuran MyTOWN Shopping Centre

Apa tunggu lagi? Jom selfie dan join contest ini, yang menariknya Hadiah yang bernilai lebih dari RM10,000 untuk di menangi. Senang dan mudah je...

Yang mana comel, Reen sebagai Gim Goosedashian atau Agoosetina....

Jangan lupa dan untuk maklumat lanjut boleh layari :
💻 Website : http://www.mytownkl.com.my/
💻 Facebook : MyTOWN Shopping Centre
Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
PCL
AUTHOR
Rabu, Disember 28, 2016 8:14:00 PG delete

Macam best je ni.. Rugi x join gooseyselfie. Mana tau dpt hadiah boleh shopping puas2 di sana.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon