SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB Dari Lazada Menjadi Pilihan

1 comment

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB Dari Lazada Menjadi Pilihan 

Hai.. Entry sebelum ini Reen ada ceritakan yang Lazada mengadakan jualan gempak iaitu LAZADA ONLINE REVOLUTION Dan antara banyak-banyak barang dalam kotak Box Of Joy tu, Reen paling suka Sandisk Ultra Dual Drive m3.0 64GB...

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB Dari Lazada Menjadi Pilihan

Sebagai seorang blogger, kadang-kadang untuk mendapatkan sesuatu gambar yang cantik, Reen kadang-kadang ambil sesuatu gambar  sampai 10 kali.. huhu.. Sampai penuh geleri handphone dengan gambar yang sama.. Belum lagi gambar selfie, gambar jalan-jalan.. haha.. memang tak cukup memory handphone...

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB Dari Lazada Menjadi Pilihan

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB direka khas untuk pengguna Android sama ada smartphone atau tablets. 

Comel kan... Saiz lebih kecil dari pendrive yang biasa Reen guna.. lepas tu boleh letak keychain comel-comel kat hujung tu..  Sejak ada SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB, kerja Reen jadi mudah dan senang, Reen tak perlu nak cari kabel untuk pindahkan segala gambar-gambar yang Reen nak ke komputer.. Semuanya Reen masukkan ke dalam SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB, kemudian buka di komputer je... Dan satu lagi.. Reen dapat kosongkan gelery handphone dengan senang hati sebab memory SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB, sangat besar.... hahaha...

SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB Dari Lazada Menjadi Pilihan

Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB di datangi dalam kapasiti 16GB, 32GB, 64GB dan 128GB.. Exclusive di Lazada, dapatkan Ultra Dual OTG Drive M3.0 dengan harga yang sangat istimewa iaitu :

16GB - RM26.50 | 32GB - RM35.00 | 64GB - 59.00 | 128GB - RM129.00

Jom rebut peluang ini.. Sangat berbaloi... (KLIK SINI)


SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB Dari Lazada Menjadi Pilihan
SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB Dari Lazada Menjadi Pilihan
SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 64GB Dari Lazada Menjadi Pilihan

Untuk mengetahui lebih terperinci tentang SanDisk Ultra Dual OTG Drive M3.0 ni, boleh rujuk gambar kat atas...

Kesimpulannya, SanDisk Ultra Dual OTG Drive m3.0 64GB ni telah menjadi salah satu kesayangan Reen... sangat berguna untuk simpan semua gambar, lagu-lagu dan guna boleh simpan drama dan movie yang di download, kemudian nanti boleh duduk lepak depan tv..
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

1 ulasan:

  1. ooo pendrive ni. abg aina ada beli then bila aina pinjam... cucuk je dlm laptop terus masuk virus. aina lupa laptop rosak ada virus. hahaha nasib baik dia xmintak ganti

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...