Terpesona Dengan Baloon FairyLand 2016

Terpesona Dengan Baloon FairyLand 2016


Terpesona Dengan Baloon FairyLand 2016 | Minggu lepas Reen jalan-jalan ke Boulevard Shopping Mall, Kuching Sarawak... Cuti sekolah ni memang ramai ibu bapa yang bawa anak-anak jalan-jalan untuk bersuka ria sambil tu beli barangan untuk persiapan persekolahan tahun depan..


Niat tu nak cuci mata je.. dan  tak sangka pula ada pelancaran Baloon FairyLand 2016 yang  telah mencipta The Malaysia Book Of Record... Tak nak lepaskan peluang, beberapa hari selepas tu Reen datang lagi, hahaha.. Hari sebelum tu, datang cuci mata.. ni datang lagi sebab nak masuk dalam kawasan belon.. tengok dari luar je, mana puas hati kan... 😋😋



Bayaran yang di kenakan untuk masuk ke dalam Baloon FairyLand ialah RM5.. Dalam satu tiket ni, kita dapat ke dua bahagian iaitu Tingkat bawah Baloon FairyLand dan Tingkat Satu iaitu Mini Zoo.. Baloon FairyLand ni akan berlangsung sehingga 26 Disember 2016.

Jom layan gambar di Baloon FairyLand..



Aladin | Cinderella

Snow White | The Little Mermaid

Frozen 

Peter Pan


Pinocchio

Mini Zoo

Mini Zoo

Mini Zoo

Mini Zoo
Untuk warga Kuching, Sarawak.. masih ada masa lagi untuk pergi ke Boulevard Shopping Mall sebelum 26 Disember 2016 ni... Enjoy...
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon