COD Biobax Cool Theraphy di Kuching

COD Biobax di Kuching


COD Biobax Cool Theraphy di Kuching

Assalamualaikum warga Kuching, Sarawak. Reen nak kongsi sesuatu yang baik untuk korang iaitu BIOBAX COOL THERAPHY.. Spray Biobax ni memang MAGIC tau kerana mampu melegakan kesakitan seawal 3 minit.. 

Apa itu Biobax Cool Theraphy?
Biobax Cool Therapy merupakan satu produk spray terapi untuk mengurangkan sakit belakang dan sakit pinggang (Sesuai untuk ibu mengandung, ibu dan ayah yang selalu mengadu sakit-sakit)

Hanya spray saja di bahagian sakit, kesannya boleh dirasai seawal 3 minit. Jika digunakan secara berterusan, insyaAllah sakit tersebut boleh sembuh. Yang bestnya, spray ini tidak panas seperti minyak angin di luar sana. Ianya ada efek sejuk dan nyaman sangat lepas kita pakai.

Ramai yang dah mula jatuh cinta dengan Biobax Cool Therapy. Ianya sangat senang untuk digunakan dan senang untuk dibawa ke mana-mana.

Kelebihan Biobax Cool Theraphy
  • Melegakan lenguh leher & sendi 
  • Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk 
  • Tahan sehingga 5 jam 
  • Melancarkan peredaran darah 
  • Membantu melegakan lenguh bahu & leher 
  • Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang 
  • Sesuai untuk melegakan selsema & resdung 
  • Tidak Panas – Ada kesan sejuk yang sangat selesa selepas dipakai. 
  • Tidak Bau Ubat – Bau segar yang menenangkan fikiran. 
  • Molekul Sangat Halus – Senang meresap ke dalam kulit. 
  • Tidak melekit – Selesa untuk dipakai. 
  • Senang digunakan – Hanya spray saja di bahagian sakit. 
  • Ada kelulusan KKM – Dijamin selamat untuk digunakan. (NOT151103971K) 
  • Kesan Segera – Kesan akan dirasai sepantas 60 saat saja.Biobax boleh digunakan 500 kali semburan iaitu tahan lebih 3 bulan untuk penggunaan yang konsisten 3 kali sehari..

CARA PENGGUNAAN
Terdapat 2 cara menggunakan Spray Biobax :
  • Spray direct ke bahagian mana yang sakit (contoh: belakang, pinggang, atau lutut) Lepas tu gosok2 selama 1 minit sahaja.. selepas tu, hidu tangan anda dengan menarik nafas panjang-panjang. Anda akan dapat rasa fresh yang amat sangat.
  • Atau.. cara kedua, spray dulu di tapak tangan dan sapu di bahagian sakit sambik buat urutan lembut. Lepas tu, hidu tangan anda dengan menarik nafas panjang-panjang. Anda akan dapat rasa fresh yang amat sangat.

COD Biobax di Kuching
Ada berita gembira untuk korang. Biobax boleh COD di KUCHING... Alhamdulillah, korang yang tinggal di kawasan Kuching boleh terus order kat Reen, whatsap 010-5255601

COD Biobax Cool Theraphy di Kuching

COD Biobax Cool Theraphy di Kuching

COD Biobax Cool Theraphy di Kuching

COD Biobax Cool Theraphy di Kuching
Testimoni Pengguna 

Harga?
Harga 1 botol Biobax ialah RM85
Beli 2 botol Biobax ialah RM160

1 botol Biobax (50ml) boleh guna sehingga 500 semburan atau bertahan selama 3 bulan (bergantung kepada penggunaan)

COD KUCHING & Penghantaran seluruh Malaysia
📞010-5255601 (Reena)


Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon