Jadual Penuh Perlawanan Liga Super 2017

Jadual Penuh Perlawanan Liga Super 2017


Ada apa dengan Bola.. bagi yang tak minat bola, Jadual ni tak penting kan.. hahaha.. macam aku. Aku tak minat bola tapi kalau negeri Sarawak main, aku akan sokong.. Korang yang tak minat bole macam tu jugakan.. mesti akan sokong negeri sendirikan..hehehe..

Bagi yang minat bola, jadual perlawanan Liga Super ni penting.. Dapat 'SAVE THE DATE'.. tengok live di stadium atau lepak di kedai mamak, tonton ramai-ramai.. 

Jom tengok jadual penuh perlawanan Liga Super 2017.
Good Luck dan All the best untuk semua team.. 























Kredit Gambar : FB Football Channel Kelantan
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon