Nikmati Tawaran Naik Taraf Unifi Percuma

Leave a Comment

Nikmati Tawaran Naik Taraf Unifi Percuma


Nikmati Tawaran Naik Taraf Unifi Percuma

Baru-baru ni, TM ada mesej dan menawarkan naik taraf unifi percuma.. Wow syoknya, lepasnya internet lebih laju dari biasa...

Nikmati Tawaran Naik Taraf Unifi Percuma

Untuk pengetahuan korang, sekarang TM tengah mengadakan kempen Thank You Surprise untuk pelanggan TM Streamyx dan TM unifi... Hari ni, aku dah isi borang secara online untuk upgrade unifi dari 5mbps ke 10mbps.. rugi pula kalau tak isi sebab kampen ini percuma. Hanya perlu isi borang tanpa sebarang bayaran dan tanpa kontrak baru.

Apa itu 'THANK YOU SURPRISE' kempen?

  • Thank You Surprise merupakan satu kempen penghargaan untuk semua pelanggan TM yang melanggang TM pada atau sebelum 28 Februari 2017.
  • Dan kempen ini juga telah di sebut dalam belanjawan 2017 untuk menaik taraf jalur lebar Malaysia.
  • Kempen ini telah bermula pada 16 Januari 2017, dan korang boleh semak di https://www.tm.com.my/ThankYouSurprise/


Nikmati Tawaran Naik Taraf Unifi Percuma
Isi detail dan klik Check My Surprise

Siapa yang layak menikmati kempen 'Thank You Surprise'?
  • Semua TM Homeline, pelanggan-pelanggan Streamyx and UniFi dari segmen kediaman yang melanggan kepada perkhidmatan TM pada 28 Februari 2017 layak untuk satu 'Thank You Surprise.



Nikmati Tawaran Naik Taraf Unifi Percuma

Apa sepatutnya pelanggan buat jika mereka tidak mendapat sebarang e-mel / SMS dari TM? Adakah TM menghantar semula e-mel atau SMS?
  • Pelanggan yang tidak menerima mana-mana emel atau setiap komunikasi dari TM pada Februari 2017 di minta untuk memeriksa Spam mereka / folder-folder Junk Mail untuk memastikan bahawa e-mel tidak secara automatik dihantar ke folder-folder ini.
  • TM tidak akan menghantar lebih dari satu email atau sms.


Nikmati Tawaran Naik Taraf Unifi Percuma

Alhamdullillah.. Yeah berjaya upgrade... Step seterusnya, kita tunggu panggilan atau sms yang akan memaklumkan kepada kita bila upgrade berjaya, ikut arahan mereka iaitu off kan moden selama 10 dan restart semula.. Dan akhir sekali, jom kita nikmati kelajuan internet yang baru...

Nikmati Tawaran Naik Taraf Unifi Percuma

Untuk maklumat lanjut, pelanggan boleh menghubungi kami melalui saluran-saluran berikut: 
i. @TMConnects atas Twitter (https://twitter.com/tmconnects/ )
ii. EveryoneConnects atas Facebook (https://www.facebook.com/everyoneconnects/ )
iii. Sembang Secara Langsung TM
iv. TMPoint Terdekat
v. Mengirim e-mel kami di help@tm.com.my 
vi. Panggil 100
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

0 Komen:

Catat Ulasan

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...