OST Sayang Papa Saya Tak

OST Sayang Papa Saya Tak



Aku kini terjebak dengan drama Sayang Papa Saya Tak. Drama ni memang mampu menceriakan aku.. Ost drama ni pun best, sedap telinga ni nak layan... jom kita layan OST dia.. 

LIRIK LAGU GIRL - DAFI (OST SAYANG PAPA SAYA TAK)

Jika cinta kau guna mata
Mungkin nanti kau kan pilih dirinya
Jika cinta kau guna hati
Mungkin kita kan kekal lama lagi
Lebih jauh-jauh lagi
Lebih besar-besar dari
Semua yang pernah kau miliki

Girl, kata ku jangan kau keliru
Entah siapa yang kau mahu
Pilih mana satu
Dia atau aku
Dan kau berdiam tak tahu

Girl, mana satu yang engkau mahu
Siapa ada di hatimu
Pilih mana satu
Dia atau aku
Jangan kau berdiam

Kata mengata di kata-kata
Ngada mengada dia ada ada

Jika engkau aku miliki
Pasti aku cinta kau lebih lagi
Lebih jauh-jauh lagi
Lebih besar-besar dari
Semua yang pernah kau miliki

Girl, kata ku jangan kau keliru
Entah siapa yang kau mahu
Pilih mana satu
Dia atau aku
Dan kau berdiam tak tahu

Girl, mana satu yang engkau mahu
Siapa ada di hatimu
Pilih mana satu
Dia atau aku
Jangan kau berdiam

Biar keputusannya
Apa kesudahannya
Biar semua dari hati

Tiada lebih makna
Dari ucapan cinta
Ikhlas biar dari hati

Girl, kata ku jangan kau keliru
Entah siapa yang kau mahu
Pilih mana satu
Dia atau aku
Dan kau berdiam tak tahu

Girl, mana satu yang engkau mahu
Siapa ada di hatimu
Pilih mana satu
Dia atau aku
Jangan kau berdiam

Kata mengata di kata-kata
Ngada mengada dia ada ada

Tajuk Lagu : Girl
Penyanyi : Dafi
Lirik & Komposer : Omar K / Azhael / Ezra Kong
Terbitan : Lol Entertainment Sdn Bhd
Edaran : Indigital Sdn Bhd

Lagu tema drama Sayang Papa Saya Tak? dinyanyikan oleh Dafi dengan single terbarunya berjudul 'Girl'. Lagu tersebut adalah ciptaan Hael Hussaini, Ezra Kong dan Omar K. Info lanjut drama klik disini.

 
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon