Milagro Coffee Minuman Untuk Kesihatan

2 comments

Milagro Coffee Minuman Untuk Kesihatan


Milagro Coffee Minuman Untuk Kesihatan | Kita semua di zaman yang serba moden ni terdedah dengan pelbagai penyakit. Dan risiko setiap antara kita menghidapi pelbagai penyakit tu tinggi peratusannya. Korang percaya tak kalau Reen bagitahu ada Kopi yang mampu dan membantu kita mencegah dan mengawal penyakit? Kopi yang mampu mengekalkan kesihatan kita.

Kopi! Ya kopi merupakan salah satu minuman kegemaran hampir semua rakyat Malaysia. Rutin sarapan pagi adalah bersama kopi kan dan ada juga yang suka minum kopi di malam hari, sama ada rutin setiap malam atau membantu menyegarkan mata supaya tidak mengantuk..



Milagro Coffee Minuman Untuk Kesihatan

Apa itu MILAGRO COFFEE?

MILAGRO COFFEE... satu produk minuman kesihatan TIDAK BERKAFIEN yang diekstrak dari pokok patawali diadun dengan bahan lain menjadikan ia minuman 7 in 1 yang sangat-sangat membantu kita mengawal dan mencegah penyakit 3 serangkai terutamanya dan sangat baik untuk :
  • Menstabilkan tahap gula dalam darah
  • Meningkatkan sensitiviti insulin
  • Membekalkan antioksidan yang tinggi
  • Mengurangkan keletihan kronik
  • Meningkatkan penghadaman
  • Melegakan sakit perut
  • Melegakan pedih ulu hati
  • Menurunkan berat badan
  • Menyembuhkan osteoporosis
  • Melegakan demam selesema
  • Meningkatkan tahap tenaga
  • Menguatkan sistem imun
  • Merangsang aktiviti fizikal

Kebaikkan dan kelebihan MILAGRO - COFFEE PATAWALI. 

Ianya boleh membantu merawat, mencegah & mengawal :
  • Penyakit Kencing Manis
  • Darah Tinggi 
  • Sakit Sendi
  • Kanser
  • Cergas Badan
  • Bertenaga
  • Hilang Penyakit Gatal2
  • Keradangan
  • Alahan
  • Batuk
  • Demam Malaria
  • Menguatkan TENAGA BATIN
  • Awet Muda

Selain dari itu Milagro Coffee juga berkhasiat :

  • Tinggi AntiOksidan serta anti-alergik dan antibakterial membantu merawat luka kencing manis supaya cepat kering.
  • Menguatkan Saraf & sistem pertahanan tubuh badan 
  • Menghilangkan keletihan dan kelesuan serta mengembalikan tenaga dengan segera
  • Merawat penapis buah pinggang yang bocor supaya mampu nyahkan lebihan gula dan toksin dalam darah
  • Merawat masalah rabun yang punca dari kencing manis

Kajian saintifik Patawali (Tinospora crispa) telah di jalankan di UiTM Puncak Alam dan di komersialkam bersama adunan herba terpilih menjadi minuman berkhasiat dan bermutu tinggi.

Apa itu Patawali? Ini kali pertama Reen tahu pasal Patawali ni. Banyak khasiat Patawali ni... Antaranya mencegah dan mengawal kencing manis, darah tinggi, sakit sendi, anti kanser, keradangan dan demam malaria.


Testimoni 

Testimoni di bawah merupakan bukti yang Milagro Kopi Patawali minuman kesihatan.

Milagro Coffee Minuman Untuk Kesihatan

Milagro Coffee Minuman Untuk KesihatanMilagro Coffee Minuman Untuk Kesihatan

Milagro Coffee Minuman Untuk KesihatanMilagro Coffee Minuman Untuk Kesihatan


Mana nak cari dan dapatkan Milagro Coffee ni?

Bagi yang berminat untuk mencuba Milagro Coffee Patawali minuman kesihatan ni boleh hubungi Reena di 010-5255601


Harga : 

Dalam sekotak Milaro Coffee Patawali ni ada 20 sachets.
Semenanjung Malaysia - RM55 (Postage RM8)
Sabah Sarawak - RM60 (Postage RM10)


Untuk maklumat lanjut atau ingin membuat tempahan, boleh layari :

๐Ÿ’ป Website: www.milagrocoffee.com.my
๐Ÿ’ป Email : milagrocoffeemalaysia@gmail.com 
๐Ÿ’ป Facebook : KOPIMILAGRO
๐Ÿ’ป Twitter : @milagro_coffee
๐Ÿ’ป Instagram : @milagro_coffee



Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

2 ulasan:

  1. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    BalasPadam
  2. admin belanja la kami secawan. hahaha.
    http://datoksirkronik.blogspot.my/2017/02/group-fb-yg-best.html

    BalasPadam

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...