Diskaun Hebat Sehingga 90% Semperna Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Leave a Comment

Diskaun Hebat Sehingga 90% Semperna Ulang Tahun Ke 5 Lazada



Diskaun Hebat Sehingga 90% Semperna Ulang Tahun Ke 5 Lazada | SURPRISE!!!! Ulang Tahun Ke 5 Lazada kali ni bertemakan KEJUTAN. Dan aku dengan pasti dan yakin pasti korang terkejut dengan diskaun yang di tawarkan Lazada. Apa tunggu lagi, jom la shopping. Diskaun gempak ini bermula dari 22 sehingga 24 Mac 2017... Cepat-cepat, 3 hari je, jangan lepaskan peluang ini. Hehehe

Kali ini aku nak kongsi antara barang-barang yang mendapat diskaun yang WOW sangat kat korang iaitu barang baby.. Ibu, mama, mommy, umi, mak-mak pasti sangat teruja untuk shopping online kalau melibatkan barang-barang babykan...

  • Antara kelebihan Khind Baby Porridge Cooker ni ialah Berkualiti tinggi dan Glass Lid.
  • Fungsi 9 jam.
  • Kawalan Micro Komputer
  • Auto Keep Warm.
  • Jaminan 1 tahun


Rambang mata tengok pakaian baby yang cantik-cantik dan comel-comel... Raya ta lama lagi... Haaaa ni lag peluang korang nak beli pakaian untuk anak-anak.. Mesti nampak bergaya je nanti..


Kelebihan   


Wipeo Unza Malaysia merupakan sebuah syarikat yang mengeluarkan pelbagai produk di Malaysia dan salah satu nya ialah Carrie Junior Baby Hair And Body Wash. Produk yang mendapat kepercayaan ibu-ibu di Malaysia.

CARRIE JUNIOR Hair and Body Wash memberikan mandian yang efektif untuk rambut dan badan bayi serta mengekalkan kulitnya yang lembut dan sihat.        





Photobook Malaysia. Korang suka ambil gambar tak? Mesti suka kan. Setiap gambar yang di simpan di telefon dan kamera pasti menyimpan seribu memori tapi jika sesuatu berlaku seperti handphone rosak atau kamera rosak, pasti korang rasa kecewa sebab gambar kenangan yang tersimpan dia dalam handphone dan kamera korang hilang.. 

Photobook Malaysia merupakan salah satu cara korang untuk menyimpan kenangan. Dan bila-bila masa korang boleh melihat kenangan yang di cetak sebagai sebuah buka pada bila-bila masa.



Kelebihan kandungan yang terdapat di dalam Nourishing Skin Cream.
  • Aloe Vera dikenal kaya akan enzim, polysaccharides untuk melawan perkembangan bakteri dan jamur. Selain itu berfungsi untuk melembabkan dan melembutkan kulit secara intensif.
  • Winter Cherry efektif sebagai anti-stress agent dan bersifat antioksidan sehingga mempercepat regenerasi sel kulit.
  • Indian Kino Tree bekerja sebagai astringent untuk meremajakan kulit wajah.
  • Indian Pennywort mampu menjadi penyembuh untuk berbagai alergi kulit.


Keselasaan bayi merupakan salah satu perkara yang sangat di titik beratkan oleh ibu bapa. Sangat penting memilih memilih lampin pakai buang yang sesuai dengan kulit bayi.  Wang menjadi tempat kedua jika melibatkan kebaikkan bayi. 

Lampin pakai buang Goo.n sangat fleksibel dan sesuai untuk pergerakan bayi. Selain itu, teknologi 'Magical Gel' berfungsi dalam penyerapan yang bagus. Lampin pakai buang Goo.n mempunyai lapisan udara yang meliputi setiap ruang dan tidak perlu risau mengenai kelempaban lampin pakai buang. Lampin pakai buang Goo.n sangat selesa kerana kelembutannya ibarat seperti kapas.


Korang juga boleh layari Lazada di :
Web : http://www.lazada.com.my/Instagram : https://www.instagram.com/lazada_my/
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

0 Komen:

Catat Ulasan

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...