Suprise Box Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada

1 comment

Suprise Box Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada


Suprise Box Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Siapa yang suka shopping online... Ada berita gembira untuk korang... Ulang tahun ke 5 Lazada akan tiba tak lama lagi.. Semperna ulang tahun ni, Lazada akan buat Sale yang gempak sangat, WOW kan...


Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Semperna Sambutan Ulang Tahun Ke 5, Lazada mengadakan 5th Birthday Surprise. Iaitu tawaran yang sangat gempak. Lazada ingin korang semua menjadi sebahagian dalam sambutan ulang tahun ini. Oleh itu, Lazada telah melancarkan suatu jualan khas meraikan acara ini dengan menawarkan pelbagai tawaran-tawaran eksklusif dan yang pastinya korang tak akan mahu melepaskan peluang ini!

Pelbagai tawaran di berikan dengan lebih daripada 10 juta produk yang dijual merentasi 18 kategori utama. Hanya di hujung jari korang je, korang boleh mencari hiasan rumah yang terbaru dan perkakasan rumah, telefon pintar paling popular dan aksesori komputer, atau pakaian paling cantik dan aksesori untuk wanita, anda boleh lakukan demikian, di sini, di Lazada Malaysia

Bermula dari 22 hingga 24 Mac 2017, Lazada mengadakan kejutan terbesar pada tahun ini, yang pastinya akan memberikan keseronokkan dan kegembiraan 5 kali ganda hebat dari sebelum ini kepada pelanggan Lazada. Jadi apa lagi, jangan lepaskan peluang yang julung-julung kali ini.


Macam mana nak dapatkan Tawaran Surprise dari Lazada?

Suprise Box Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Korang ikut langkah-langkah seperti gambar di atas. Korang dah boleh mula sekarang tau.. Log in akaun Lazada korang. Kemudian cari dan masukkan barang yang korang nak ke 'WISHLIST' dan Save.. Pada 22 hingga 24, korang access semula wishlist di akaun Lazada korang. Klik Add To Cart dan korang boleh mula shopping. Korang pasti akan Surpise lepas tu...




Selamat bershopping.. Korang boleh Klik Banner Lazada atas tu untuk shopping.
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

1 ulasan:

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...