Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Ketika Berbelanja Di SHOPBACK

Leave a Comment

Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Ketika Berbelanja Di SHOPBACK


Siapa suka shopping online? Kenapa korang suka shopping online? Mesti ramai antara korang suka shopping online.. haha aku pun suka shopping online. Sebab apa aku suka? Sebab mudah, semua di hujung jari je.. tak perlu nak menapak dari kedai ke kedai sampai lenguh kaki nak memilih.. Shopping online ni, bila-bila masa je boleh.. Sambil makan boleh online, sebelum tidur boleh online., tak tahu nak buat apa pun online juga.. Jadi kalau nak shopping online tu, bila-bila masa pun boleh. Lepas shopping, kita tunggu je barang yang di beli tadi sampai ke destinasi.. Tangan pun tak letih nak bawa barang-barang.. Jimat tenaga dan masa kan.

Biasanya kalau kita shopping ni, duit mesti macam air yang mengalir keluar.. hahaha.. lepas shopping kita termenung sebab duit dah habis di belanjakan. Aku nak kongsi satu laman shopping online ni, kalau korang berbelanja di situ, korang akan dapat pulangan tunai semula, dalam erti kata lain, korang dapat balik duit korang. Bestkan? Sangat menarik kan? Haaa.. apa tunggu lagi, korang boleh shopping di SHOPBACK mulai saat ini. 

Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Ketika Berbelanja Di SHOPBACK


Apa Itu SHOPBACK?

Pasti ada antara korang yang tertanya Apa Itu SHOPBACK?
SHOPBACK merupakan salah satu shopping online yang telah bertapak di Asia Tenggara sejak September 2014. Ibu pejabat yang terletak di Singapura dan telah beroperasi di Amerika Syarikat, Malaysia, Filipina, India, Indonesia dan Taiwan.

Paling BEST nya, nila korang shopping di SHOPBACK, korang akan  mendapat pulangan sehingga 30% dari Shopback, apabila korang membeli belah di lebih 1000 buah stor online di laman web Shopback. Bestkan sebab ni 'WIN WIN SITUATION' di pihak penjual dan kita iaitu pembeli.

Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Ketika Berbelanja Di SHOPBACK

Di SHOPBACK terdapat pelbagai stor online yang korang boleh layari. Salah satunya ialah COTTON:ON... Di situ korang boleh menbeli belah pakaian fasyen terkini, berkualiti, selesa... Sesuai untuk lelaki ataupun perempuan. Selain itu, korang juga boleh membeli pakaian yang menarik dan terkini juga di ASOS atau di FOREVER 21.


Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Ketika Berbelanja Di SHOPBACK
Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Ketika Berbelanja Di SHOPBACK

Untuk kaki travel atau yang suka melancong korang boleh layari AIRASIAGO untuk mencari  tiket-tiket penerbangan dan penginapan seperti hotel-hotel dengan harga yang berpatutan. 
Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Ketika Berbelanja Di SHOPBACK
Dan yang pastinya bila shopping, korang akan mendapat kembali pulangan Tunai ketika membeli belah secara online di SHOPBACK. Macam mana nak dapatkan pulangan secara tunai ni? Ok, aku akan tunjukkan caranya. 


Bagaimana Cara Untuk Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Di SHOPBACK?

SIGN UP SHOPBACK : KLIK SINI untuk daftar. Korang boleh Sign up guna Facebook atau Email. Terpulang kat korang. Yang mana satu korang nak dan mudah untuk diingati. 
Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Ketika Berbelanja Di SHOPBACK


2. Korang pilih shop online yang korang nak shopping. Terdapat 1000 kedai online yang korang boleh pilih. Memudahkan sebab di dalam satu laman web terdapat banyak pilihan. 
Dapatkan Kembali Pulangan Tunai Ketika Berbelanja Di SHOPBACK

Sebagai contoh, Kalau korang suka shopping di Lazada, korang akan mendapat pulangan tunai sebanyak 11%. bila korang Klik 'ShopNow', korang akan terus di bawa ke laman web tersebut. 

Korang boleh tengok video di bawa tentang Pulangan Tunai Di SHOPBACK.


Seletah korang berjaya membuat pembayaran atas pembelian yang korang nak. Korang boleh dapatkan 'CASHBACK' korang . Cashback korang akan di masukkan ke dalam akaun SHOPBACK korang dalam masa beberapa hari.

'CASHBACK' korang akan bertunar menjadi TUNAI melalui traksaksi ke akaun bank tempatan korang. Seronok kan, sambil shopping, sambil dapat komisen melaui pembelian sendiri. 

Apa tunggu lagi? Cepatlah daftar akaun SHOPBACK (KLIK SINI). 
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

0 Komen:

Catat Ulasan

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...