DIY Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang

DIY Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang


DIY Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang | Bila menjelang tarikh yang istimewa seperti Hari Ibu, pasti kita bingung untuk mencari hadiah buat insan paling istimewa dalam hidup kita iaitu mak kita. Kadang-kadang tu tak tahu nak beli apa. Bila kita hadiah sesuatu kat mak kita, mahal atau murah tidak penting baginya, apa yang penting hadiah itu dari anak dia yang membawa maksud dia yang sentiasa ada dalam ingatan kita anaknya. 

DIY Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang

Jasa mak yang membesar dan mendidik kami lima beradik memang tak terbalas.. Semperna Mother's Day ni, aku hadiahkan sebuah Mug. Harga mampu milik iaitu RM30 setiap satu berserta cetakan. Ini merupakan 'Personalization Gift Idea' istimewa dari aku untuk mak. Sangat cantik dan aku sangat suka dan puas hati dengan hasilnya. 

DIY Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang

Bagi aku mug ni sangat intimewa kerana kita boleh add in template and photo on Motto Mug yang kita nak untuk Mother's Day Gift, Valentine's Day Gift atau Birthday Gift. Selain itu kita boleh masukkan ayat-ayat yang unik dan kreatif  gift dari BestSub Malaysia. Seiring dengan Slogan BEST SUBLIMATION EXPERT.

Apa itu Best Sublimation Expert :
Best Sublimation Expert - BestSub Malaysia, are specializes in manufacturing and marketing heat press machines, cutting plotters, sublimation supplies, photo crystals, badges, textiles, advertising materials and related printing services widely welcomed as corporate gifts, souvenirs, premiums, personal gifts, and etc.
Terdapat 3 jenis design yang kita boleh reka iaitu 
  1. Happy Mother's Day
  2. Happy Birthday
  3. I Love You

DIY Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai 

DIY Hadiah Istimewa Buat Insan Tersayang

Kalau korang berminat untuk membeli, boleh hubungi :

For business enquiries, contact:
BestSub Malaysia, Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T), Sublimation Blank Supplier:
Address: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang.
Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)

Contact number: 019-9858151 (Ms. Elaine) or 019-3231515 (Mr. Steven)

Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)



Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon