Fidget Hand Spinner | Boleh Hilangkan Stress?

Fidget Hand Spinner | Boleh Hilangkan Stress?


Fidget Hand Spinner | Boleh Hilangkan Stress? | Trending di media sosial sekarang adalah 'Fidget Hand Spinner'. Apa itu Fidget Hand Spinner? Apa yang aku nampak, benda tu berpusing je. Guna Jari je main. Ada yang mengatakan fungsi Fidget Hand Spinner ni adalah untuk menghilangkan stress atau tekanan yang di hadapi. Benarkan? Dan ada yang mengatakan Fidget Hand Spinner ni merupakan mainan untuk anak autime. 


Apa itu Fidget  Hand Spinner? 

Fidget Hand Spinner ialah satu gajet baru yang mempunyai tiga cip bulatan dan sebuah pad di tengah-tengahnya. Ianya hanyalah sebuah alat permainan yang kita main kat tapak tangan. Ia juga ada dalam pelbagai jenis bentuk seperti logam, tembaga, keluli dan macam-macam lagi. Kira lagi berat lagi lama boleh berpusing. 

Apa tujuan permainan ni? 

Ianya lebih kurang macam stress ball juga lah iaitu alat permainan yang digunakan untuk menghilangkan stress. Kira kalau stress atau bosan korang main lah benda ni.

Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Isnin, Mei 15, 2017 5:23:00 PTG delete

Heee... Stress relief... Sesuai bg mereka yg bertugas dlm situasi penuh tekanan setiap hari... Tks share..

Reply
avatar
Selasa, Mei 16, 2017 12:03:00 PG delete

anak2 dah terjebak beli.. mak depa tgk yg stress bukannya hilang stress pun.. hahahhaha

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon