Seronoknya Shoping Online Di Shopee Malaysia

Seronoknya Shoping Online Di Shopee Malaysia 


Seronoknya Shoping Online Di Shopee Malaysia  | Nak shopping sekarang sangatlah mudah. Selain mudah ianya menjimatkan masa dan tenaga. Dengan kesibukkan dan kekanga masa, masa untuk shopping di pusat membeli belah sangatlah terhad dan boleh melampaui belanja.. Hehehe.. Kan.. 

Contohnya macam aku, tujuan nak ke shopping mall nak beli handbag, dalam perjalan ke kedai bag, mata ni tiba-tiba ternampak kedai buku. Aku mesti masuk kedai buku tu dan beli novel. Haha. Hantu novel macam aku mesti akan beli novel kalau masuk kedai buku. Lepas beli novel, baru aku ke tujuan asal aku tadi beli handbag. Bila dah beli handbag, dalam perjalan balik, perut pasti bagi signal dia lapar, tekak pula rasa haus.. Jadi kena singgah duduk makan dan minum.. huhu.. Lain yang di rancang lain jadinya. Kalau mak mak yang shopping bawa anak-anak pasti kena sediakan duit belanja yang lebihkan.. 

Seronoknya Shoping Online Di Shopee Malaysia

Aku nak kongsi kat korang betapa seronoknya shopping di Shopee Malaysia. Semua ada, korang search je apa yang korang nak beli. Selain jimat masa dan tenaga korang, barang yang di jual di Shopee mampu di beli. Bagi aku, kita ada pilihan untuk membuat pembandingan harga dan kualiti. Sangat mudah shopping di Shopee.

Seronoknya Shoping Online Di Shopee Malaysia

Kalau korang nak shopping di Shopee, korang boleh daftar dulu. Paling senang, tak nak kepala pening, korang daftar je guna akaun Facebook korang. Lepas tu, korang Log Masuk dan boleh la servey dan bershopping di Shopee..

Seronoknya Shoping Online Di Shopee Malaysia

Raya nak dekat, jadi aku terbekenan dengan set handbag ni.. murah wooo...42% diskaun lagi.. harga asal RM60, lepas diskaun jadi RM34.90.$ set beg lagi hoho.. Gembiranya hati... Korang boleh tengok komen dari pembeli sebelum ini, dari itu korang akan lebih yakin nak beli.. 

Seronoknya Shoping Online Di Shopee Malaysia

Tengok gambar kat atas ni, penilaian dari pembeli, dengan ulasan, bintang serta dengan gambar dari pembeli sebagai bukti servis yang di berikan meyakinkan pembeli yang lain..

Seronoknya Shoping Online Di Shopee Malaysia

Multi Purpose Nicer Dicer Multi Slicer Plus Set, ni aku beli khas untuk mak aku, dulu dia pernah tunjuk gambar ni, dia nak beli tapi harga mahal sangat. Memang murah RM19.00 selepas 62% diskaun. Memang berbaloi. 

Seronoknya Shoping Online Di Shopee Malaysia

Buat masa ni, dua item ni je yang aku beli, masa akan datang tak tahu lagi, semakin dekat nak raya mesti macam-macam lagi yang aku nak beli. Hahaha... Baju raya belum ada lagi, kasut raya lagi, make up untuk kelihatan cantik di hari raya.. Hehehe banyak betul list raya aku ni.... Memang sesuai dengan promo Cahaya Raya Bersama Shopee yang bermula 15 Mei sehingga 30 June 2017 di mana potongan harga sehingga 90%.. Apa tunggu lagi...  Bersiap sedialah untuk shopping raya di Shopee...



Dah terasa aura nak raya bila buka laman web Shopee Malaysia... hehehe..  puasa jangan lupa ganti dulu ye... korang pun mesti dah tak sabar nak shopping raya kan.. mesti Cahaya Raya bersinar di mata, bila shopping di Shopee. Nak mudah shoping, korang install aplikasi Shopee di handphone korang. Selamat bershoping di Shopee Malaysia.

Untuk maklumat lanjut boleh layari :
💻 Website : https://shopee.com.my/
Previous
Next Post »

12 Komen

Write Komen
Fieza Sani
AUTHOR
Selasa, Mei 16, 2017 12:10:00 PTG delete

Sekarang ni semua di hujung jari je..Apps Shoppee ni mmg dah lama ada dalam hp saya..Harga barang2 pun murah dari seller kat ig/fb..hehe...

Reply
avatar
Selasa, Mei 16, 2017 1:07:00 PTG delete

Kekadang macam hantu jugak shopping nih heee... Macam readers kami, visitors mereka shopping dari blog mereka sahaja.. sebab ada cart & checkout orders di blog.. jika berkesempatan check it out widget utk blogger di blog kami yew ;)

Reply
avatar
mas saari
AUTHOR
Selasa, Mei 16, 2017 1:42:00 PTG delete

Best Shopee, di hujung jari je. Jimat masa dan tenaga.

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
Selasa, Mei 16, 2017 1:48:00 PTG delete

boleh shopping sakan dekat shopee

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
Selasa, Mei 16, 2017 4:00:00 PTG delete

Murahnya barang2 kat shopee.. rasa cam nak beli semua hahaha

Reply
avatar
YB Shehan
AUTHOR
Selasa, Mei 16, 2017 5:16:00 PTG delete

Set beg tu murahnya. Adeh

Reply
avatar
Rabu, Mei 17, 2017 10:48:00 PTG delete

Selamat bershopping bersama Shopee. Hihihi

Reply
avatar
MAT NOR
AUTHOR
Rabu, Mei 17, 2017 11:15:00 PTG delete

Wife saya baru terjebak dengan shopee. Murah sana sebab free postage & postage ditanggung partially oleh shopee dan buyer. Jimatlah jugakkan shopping di sana. Nasib baik budget kurang takdelah shopping sana hanya window shopping. 11street dan lazada wife dah jarang buka asyik ke app shopee je.

Reply
avatar
Sue Izza
AUTHOR
Khamis, Mei 18, 2017 1:08:00 PTG delete

sakan shoppingnya ye,memang mudah kan smbil jaga anak pun boleh klik2

Reply
avatar
iffah hussin
AUTHOR
Jumaat, Mei 19, 2017 12:40:00 PTG delete

giler-giler harga dishopee seronok bershopping di shopee kan kan kan ....

Reply
avatar
Shafyqah Azry
AUTHOR
Jumaat, Mei 19, 2017 2:59:00 PTG delete

sha selalu shopping kat sini sebab barang murah murah hehe

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon