Silhouette Cameo Menyerlahkan Kreativiti Anda

Silhouette Cameo Menyerlahkan Kreativiti Anda


Silhouette Cameo Menyerlahkan Kreativiti Anda | Memiliki idea atau bakat sahaja tidak memadai andai tidak ada kemudahan lain yang boleh merealisasikan kreativiti korang. Kadang-kadang untuk mencapai sesuatu, kita kena berkorban masa, tenaga dan juga wang.. Dengan adanya Silhouette Cameo, idea dan bakat korang paling akan lebih terserlah dan kreativiti korang pasti akan lebih menarik. Sangat sesuai dan mampu bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan.

Apa itu Silhouette Cameo?
Silhouette CAMEO merupakan sebuah mesin elektronik yang di sambungkan dengan komputer korang. Mempunyai saiz yang sama seperti sebuah printer kecil, yang di datangi dengan satu perisian yang membolehkan korang pada asasnya mencipta sesuatu. Dan Silhouette Cameo ini di lengkapi dengan pomotong 'Auto Blade' iaitu dengan auto blade sistem ni, mesin akan bekerja dengan sendirinya mengikut kehendak korang.


Apa yang Silhouette Cameo boleh hasilkan?
Silhouette Cameo sangat sesuai untuk semua peringkat umur dan mudah di gunakan. Dengan adanya Silhouette Cameo banyak produk yang boleh di kembangkan seperti pakaian, buku scrap, kotak, album, sampul surat dan macam-macam lagi 'end product' yang boleh di keluarkan.



Bagaimana Silhouette Cameo berfungsi?
Jom tengok macam mana Silhouette Cameo berfungsi... sangat menarik.


Apa padangan korang mengenai Silhouette Cameo? Menarik?
Meh aku nak bagitahu korang satu tawaran yang menarik. Silhouette Cameo merupakan 'HOT SELLING!' dan Limited Time Offer sedang berlangsung. Woww.. Menarikkan. Hanya RM1300, korang akan di beri latihan percuma online workshopp dan live trainning. Selain itu, korang akan dapat kelas percuma setiap bulan dan di serapkan ke dalam 'Secret Group Facebook' yang akan membantu korang lebih faham  tentang Silhoutte Cameo.



Kelebihan Silhouette Cameo?
Seperti yang aku terangkan di atas. Kelebihan yang korang akan dapat setelah memiliki Silhouette Cameo ni. Korang akan di 'Join Facebook Secret Group'. Di dalam group ni akan ada Doktor Cameo yang akan membantu korang untuk lebih mengenali apa itu Silhouette Cameo.. Selain itu. korang akan mendapat latihan percuma bulanan. Jadi sekiranya korang tak de asas dalam cara pengendalian Silhouette Cameo, korang tak perlu risau. korang akan di latih. Dan tak kira di mana korang berada, korang boleh mengikuti 'Live Training'. Berbaloi kan.


Beminat untuk mendapatkan Shilhouette Cameo? 
Korang boleh hubungi 019-984 8151 (Amin) / 019-985 8151 (Elaine)

Untuk maklumat lebih lanjut boleh hubungi :

For business enquiries, contact:

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Add: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A/KU3, Kristal Klang Commercial Centre, 42100 Klang, Selangor.


Business hours: Monday to Saturday (9am to 6pm)


Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
mamapp
AUTHOR
Jumaat, Jun 02, 2017 11:43:00 PTG delete

Wow mmg best la s.cameo ni

Reply
avatar
I am LZ
AUTHOR
Sabtu, Jun 03, 2017 2:41:00 PTG delete

Reena, memiliki Silhouette Cameo memang salah satu impian LZ sejak dahulu kala.. Tapi masih belum kesampaian.. Biasanya ada dijual di Amazon malangnya Amazon takde penghantaran ke Malaysia.. Itu lah sebab mengapa LZ masih belum memiliki Silhouette Cameo ini..

Reply
avatar
Isnin, Jun 12, 2017 12:06:00 PG delete

bagusnya mesin ni.. rasa nak beli 1 je

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon