WePrintGift | Reka Sendiri Mug Untuk Peribadi Dan Hadiah

WePrintGift | Reka Sendiri Mug Untuk Peribadi Dan Hadiah


Kadang-kadang kita ingin mencari kelainan dalam memiliki barang beribadi. Dan kadang-kadang kita juga ingin kelainan dalam memberi sesuatu atau hadiah kepada orang lain. Yup kelainan yang mampu memberi ingatan da kegembiraan kan.. 

Aku nak kongsi dengan korang, tak perlu modal yang besar untuk mencipta kelainan untuk memiliki barang peribadi dan memberi hadiah, Di laman web WePrintGift, korang boleh cipta sendiri kelainan yang korang inginkan. 


Untuk makluman korang WePrintGift menawarkan lebih 3000 produk untuk korang pilih, Produk-produk yang di tawarkan berkualiti tinggi, reka bentuk yang sangat mesra dan cetakan yang sangat tahan lama. Jaminan wang di kembalikan 100% juga diberikan serta bantuan khidmat pelanggan di sediakan. Dengan jaminan di berikan korang tak perlu risau untuk membeli belah, korang boleh membeli belah dengan menyenangkan.. Korang berada di tempat yang betul iaitu WePrintGift, korang boleh mencari segala barang untuk perhiasan rumah yang ringkas dan mudah atau untuk mencari hadiah untuk orang tersayang.

Bagi aku, antara banyak-banyak produk, MUG akan menjadi pilihan aku. Sebab apa? Mug merupakan asas dalam kehidupan kita. Sama ada di rumah atau di pejabat, mesti kita mahu memiliki mug peribadikan. Dan tidak mustahil mug merupakan pilihan popular untuk barang peribadi dan hadiah.


WePrintGift menggunakan teknologi pencetakan permindahan haba untuk mencetak foto, nama atau mesej mengikut reka bentuk seperti apa yang kita inginan. Untuk memudahkan korang, korang boleh menggunakan reka bentuk yang telah tersedia di laman web WePrintGift atau korang boleh merekan bentuk sendiri dalam bentuk Adobe Photo atau ilustrator, kemudian di muat naik dan di cetak.

Ciri-ciri Mug WePrintGift :
  • Seramik
  • Saiz: 3.35 Diameter dan 3.75 Tinggi
  • Mesra 'Dishwasher" dan Microwave safe
  • Boleh di dapati dalam 11oz
  • Mug Grad AAA dan Kualiti Primium
  • Di cetak penuh dengan monogram, logo dan mana-mana imej permukaan
  • Boleh di dapati dalam Glossy dan Matte
  • Tidak memerlukan pesanan minimum [ No Minimum Order Require (MOQ) ]


Trend sekarang ni, semua ingin kan sesuatu yang unik dan bermakna. Barang yang personal merupakan satu pilihan tepat sebab di gunakan setiap hari. Tidak hairanlah Mug menjadi pilihan untuk kegunaan sendiri dan sebagai hadiah. Korang boleh reka sendiri, sama ada nama, gambar dan mesej di mug tersebut. Sekiranya korang belum memiliki, aku syorkan orang untuk memiliki sekurang-kurangnya satu mug untuk korang sendiri.

Untuk membuat tempahan sangat mudah :

1. Pilih produk kesukaan korang.
2. Guna kreativiti korang untuk reka sendiri.
3. Buat oder.


Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari :

Email: enquiry@weprintgift.com
Facebook: https://www.facebook.com/weprintgift2017/
Wedsite: www.weprintgift.com


Latest
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon