DASHING | Menangi 4H3M Ke Manchester, UK!

DASHING | Menangi 4H3M Ke Manchester, UK!Berita baik buat peminat bola di Malaysia, Dashing kini mengadakan contest LET'S GO MANCHESTER. Anda berpeluang memenangi 4 hari 3 malam ke Manchaster, UK. 

Bagi peminat bola korang berpeluang melihat secara langsung di depan mata korang sendiri perlawanan antara MCFC (Manchester City Football Club) dan MU (Manchester United).

DASHING | Menangi 4H3M Ke Manchester, UK.

Penginapan percuma, 4 hari 3 malam pergi dan balik ke Manchester, United Kingdom untuk 6 pemenang bertuah, termasuk tiket VIP untuk menonton pertandingan langsung antara MCFC vs MU merupakan hadiah utama dalam Let's Go Manchester Contest! Hadiah yang sangat lumayan.

Selain itu, para pemenan juga akan diba melawat ke Muzium dan Stadium Bola Sepak Kebangsaan seperti Old Trafford, Etihad dan Anfield. Seronokmya, korang juga berpeluang berinteraksi dan meminta autograf daripada beberapa Lagenda MCFC. DI samping itu, pemenang juga akan di bawa ke Magical Mystery Tour iaitu lokasi yang berkaitan dengan band muzik terkenal The Beatles.

Untuk memenangi Menangi 4H3M Ke Manchester, UK! ni mudah je. 

Korang hanya perlu beli mana-mana produk DASHING atau ELITE dalam satu resit. Kemudian korang ikut langkah-langkah di bawah.
  • Ambil GAMBAR PENUH RESIT. Pastikan gambar yang di ambil jelas dan tidak kabur.
  • Sertakan NAMA seperti di dalam Kad Pengenalan atau Pasport.
  • Sertakan NOMBOR kad pengenalan atau pasport.
  • Sertakan NAMA KEDAI/OUTLET tempat korang membeli produk.
  • Akhir sekali korang WHATSAP semua detail di atas ke +6016-9972373


Mudah je kan. Jadi apa tungggu lagi. Jadilah salah seorang dari pemenang contest LET'S GO MANCHESTER. 

Contest berlangsung sehingga 31 Januari 2018.

Untuk maklumat lanjut boleh layari

Facebook : www.facebook.com/Dashing.MY

Wensite : www.dashing.com.my

Helpline nomber : 03-80238311.
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon