Tayar Pancit! Kronos Flat No More Wajib Ada Dalam Setiap Kenderaan Dan Penyelamat Di Waktu Kecemasan

Tayar Pancit! Kronos Flat No More Wajib Ada Dalam Setiap Kenderaan Dan Penyelamat Di Waktu Kecemasan


Tayar Pancit! Kronos Flat No More Wajib Ada Dalam Setiap Kenderaan Dan Penyelamat Di Waktu Kecemasan | Assalamualaikum, korang pernah tak mengalami keadaan tayar pancit? Tayar pancit ni pernah terjadi kat aku.. Pagi masa pergi kerja, tayar kereta elok je, bila waktu balik, tengok tayar kereta pancit... Aduh macam mana ni.. Aku ni pandai bawa kereta je,, kalau bab tayar memang tak pandai. Jadi masa tu aku sibuk la call, bapa dan abang suruh datang tempat kerja. Minta tolong tukarkan tayar pancit tadi ke tayar spare. Itu bernasib baik tayar spare masih elok, kalau tak bernasib baik macam mana.


Dah jatuh di timpa tangga, tayar spare pun pancit juga.. Itu pernah juga terjadi kat aku, rasa nak nangis sebab tayar spare pun pancit, mana nak cari lagi tayar spare lain.. Bila hadapi situasi macam ni, aku rasa produk seperti Kromos Flat No More sangat membantu pemandu-pemandu di luar sana yang mungkin menghadapi masalah tayar pancit tiba-tiba. Malang tidak berbau, dan sebagai langkah keselamatan setiap kenderaan wajib ada satu Kronos Flat No More. 


KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator :

✅ TIDAK perlu tukar tayar
✅ Senang untuk digunakan
✅ Tampalkan lubang tayar dalam 90 saat⏱
✅ Tidak memerlukan sebarang peralatan
✅ Tidak merosakkan tayar dan rim kereta
✅ Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar
✅ Dibuat daripada 100% polimer organik
✅ Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan
✅ Waranti 2 tahun

KRONOS FLATNOMORE juga datang dalam 650ml yang merupakan salah satu botol terbesar di pasaran.

Kebanyakkan kes tayar pancit ni berpunca dari pada paku. Pasti kita nak tahu, satu botol kronos boleg di gunakan berapa banyak kan?

1. Tayar racing- low profile.
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - Setengah botol.
Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - setengah atau 70% botol. 

2. Tayar biasa 13inch- 16 inch
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - Setengah botol.
Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - 70% atau 1 botol 

3. Tayar biasa 17inch keatas
Kalau paku terlalu dalam dan tidak boleh dicabut - 70%-80%
Kalau paku dicabut dan tayar kempis terus - 1 botol penuh

Motosikal dan basikal -
1 botol 3-4 kali

Cuma boleh digunakan untuk tayar jenis TUBELESS. Jenis tube yang lama tak boleh digunakan

Video : Cara Menggunakan Kronos Flat No More

Harga : RM 49.99

Agens dan Distributor DIPERLUKAN

E-mel: inquiry@keystons.com
Contact No : 011-2607 3633

BERITA BAIK!!!!
Jangan lupa untuk “LIKE” dan “FOLLOW” media sosial KRONOS Flat No More dan istimewa pada bulan Mac ini, setiap pembeli layak untuk menyertai cabutan bertuah dengan hadiah yang ditawarkan adalah LATTISSIMA TOUCH NEPRESSO COFFEE MAKER yang berharga RM1699.

Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
MisDiarios
AUTHOR
Ahad, Mac 25, 2018 2:10:00 PTG delete

harga mampu milik.. patut prepare nii kalau time nak guna dah ada senang :D
follow sini @1417

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon