Hadiah Istimewa Buat Tersayang Dari Printcious

Hadiah Istimewa Buat Tersayang Dari Printcious



Aku, kalau mencari hadiah pasti akan pening kepala nak fikir sebab tak tahu nak bagi apa. Ada suatu hari tu, sampai seharian aku keluar dari kedai-kedai, untuk mencari hadiah yang boleh menarik minat aku, nak beli ke tak, nak beli ke tak, pegang lepas, pegang lepas je barang yang nak di beli, huhu.. sampai letih dan sakit kaki mencari. Dan aku nak hadiah yang aku bagi tu memberi kenangan yang indah buat penerima. Sesuatu yang akan menjadi sentimental value kepada penerima.

Mencari kelainan dalam memberi hadiah, iaitu mencari yang simple tapi mempunyai kelainan dari hadiah yang sedia ada di pasaraya sangatlah susah bagi aku. Walaupun nampak mudah, kadang-kadang mengambil masa untuk memilih dan membelinya. Adakalanya, untuk mencari hadiah yang menepati citarasa dan memberi kepuasan untuk si pemberi dan istimewa buat si penerima sangat sukar, iaitu hadiah yang mampu memberi impak tanda ingatan pemberi kepada penerima..

Orang berbudi kita berbahasa, 
Orang memberi kita merasa.

Berbudi tenang-tenangan, 
Hadiah diberi tanda ingatan.

Di mana hendak mencari hadiah sebagai tanda ingatan yang ada kelainan dan mudah untuk didapati?

Bagi aku, tempat yang paling mudah dan menepati citarasa aku iaitu ada kelainan dari yang lain ialah di https://www.printcious.com/my

Apa yang ada di Printcious?

Macam-macam semua menarik bagi aku. Kalau korang nak hadiahkan sesuatu yang istimewa buat si dia. Aku memang syorkan korang tempah di Printciuos.

Apa yang menarik di Printcious?
Jum aku tunjuk kat korang apa yang menarik di Princious.

Korang boleh pilih sendiri hadiah apa yang korang nak… Antara yang korang boleh pilih ialah T-Shirt, Mug, Cushions, Phone Case, Ceramic Tiles, Photo Books, Puzzle, Mousepad, Mini Tees, Baby Rompers, Coasters, Button Badges, Caps, Canvas, Bag, Keychains, Aprons, Lanyards, Luggage Tags, Magnet, Door Hanger dan macam-macam lagi..


Selepas korang pilih hadiah yang korang nak bagi. Korang oleh reka sendiri atau DIY hadiah tersebut. Contohnya, korang boleh letak gambar korang atau gambar si penerima hadiah, atau gambar pemandangan. Korang juga boleh masukkan ayat-ayat seperti nama penerima atau kata-kata mutiara.
Harga?

Harga adalah mampu milik. Korang boleh cari hadiah dalam burget korang. Selain itu, yang menariknya, printcious juga ada menawarkan offer yang menarik dalam tempoh yang di tetapkan seperti:

Get 30% OFF and FREE SHIPPING above RM 50 today!



Antara wanita atau lelaki? Korang rasa hadiah siapa yang sukar untuk dicari?

Kalau aku, aku tak pandai sangat nak pilih hadiah untuk lelaki.. Nasib baik di printcious korang boleh mencari special presents for him. Sangat memudahkan bagi aku dan sesiapa macam aku.. Hehehe..

Kenapa perlu menyusahkan diri sendiri untuk mencari hadiah dari kedai ke kedai, bila korang boleh membeli hadiah hanya di hujung jari korang. Klik, klik dan klik je.. lepas tu, korang tunggu je posmen datang rumah untuk hantar hadiah korang tu, atau korang boleh buat kejutan dengan menghantar terus hadiah yang korang tempah kepada orang yang korang nak bagi tu..

Sekiranya korang mencari souvenir gift idea for guests untuk tetamu atau button badges atau tali ID kad (Lanyards), jangan lupa untuk hubungi printcious.com. Selain itu, sekiranya di masa akan datang, korang mahu mengadakan parti dan mahu tetamu anda kagum, Birthday Photobooth merupakan pilihan hiburan yang terbaik.
Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen
Mrs Pip
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2018 10:00:00 PG delete

mrs pip pun suka buat hadiah DIY di Printcious ni...

Reply
avatar
Fieza Sani
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2018 10:35:00 PTG delete

dah berapa kali beli hadiah kat printcious ni..mmg best..puas hati..antara yg saya dah try design > mug, ceramic tiles..

Reply
avatar
Fieza Sani
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2018 10:35:00 PTG delete

dah berapa kali beli hadiah kat printcious ni..mmg best..puas hati..antara yg saya dah try design > mug, ceramic tiles..

Reply
avatar
Fieza Sani
AUTHOR
Selasa, Mei 29, 2018 10:35:00 PTG delete

dah berapa kali beli hadiah kat printcious ni..mmg best..puas hati..antara yg saya dah try design > mug, ceramic tiles..

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
Rabu, Mei 30, 2018 2:55:00 PTG delete

mudahkan ada website printcious ni.
JanjiKita

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon