Tarikh akhir pengeposan untuk serahan sebelum Hari Raya Aidilfitri 1439H / 2018

Tarikh akhir pengeposan untuk serahan sebelum Hari Raya Aidilfitri 1439H / 2018


Setiap kali menjelang perayaan, perkhidmatan Pos Malaysia pasti tersangatlah sibuk... Abang-abang posmen pasti akan bekerja keras untuk memastikan semua barang pelanggan pos malaysia menerima barangan mereka tepat pada waktunya.. 

Untuk mengelak kelewatan penerimaan, Pos Malaysia menetapkan tarikh akhir pengeposan untuk serahan sebelum hari raya Aidilfitri 1439H iaitu sebelum atau pada 9 Jun 2018, supaya serahan dapat diterima sebelum 1 Syawal.Dan sekiranya pengeposan di lakukan selepas 9 Jun 2018, serahan hanya dapat di lakukan mulai 18 Jun 2018 tertakluk dengan permulaan hari bekerja mengikut setiap negeri. 

Jadi, sekiranya korang tak nak barang korang lewat sampai, pastikan barang korang dipos sebelum atau pada 9 Jun 2018.  
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon