Brokoli Scalp Booster Mambantu Mengatasi Masalah Rambut Gugur

Brokoli Scalp Booster Mambantu Mengatasi Masalah Rambut Gugur


Brokoli Scalp Booster Mambantu Mengatasi Masalah Rambut Gugur | Masalah rambut gugur, bukan sahaja di alami oleh kaum wanita tetapi kaum lelaki juga.. Risau sangat. Dalam bilik tidur mesti banyak rambut kat lantai, kadang tu sampai ke ruang tamu... Malu sangat sebab kalau tetamu datang rumah tengok rambut kat lantai..

Biasanya sebelum mandi aku akan sikat rambut, masa tu tengok rambut yang melekat banyak di sikat, aku banyangkan kalau hari-hari macam tu, boleh botak kepala aku.. Huwaaa.. Tak sanggup nak bayangkan.. Bagi seorang wanita, rambut itu mahkota.. Huhuhu

Sebelum ni, bermacam syampu yang aku cuba untuk mengatasi masalah rambut gugur.. Dari syampu murah sehingga syampu yang mahal banyak yang dah aku cuba.. Sampaikan satu tahap syampu yang aku guna menyebabkan kegatalan yang amat kat kulit kepala.. 

Kebiasaannya kalau kulit kepala aku berpeluh, waktu itu aku akan mengalami kegatalan kulit kepada yang amat.. Asyik nak menggaru je sehingga kulit kepada luka.. Pedih jadinya..

Sampai satu tahap, aku jadi putus asa nak cuba syampu yang boleh mengatasi masalah rambut gugur sehingga lah aku cuba BROKOLI SCALP BOOSTER..


BROKOLI SCALP BOOSTER merupakan produk keluaran Imaan World, sebelum ni aku ada story tentang Serum Susuk Beradu keluaran Imaan World... Berbalik semula tentang Brokoli Scalp Booster berfungsi Dua dalam Satu iaitu Serum dan mesin mengurut...

Kelebihan Brokoli Scalp Booster :
  • Merawat masalah rambut gugur
  • Melancarkan peredaran darah pada kulit kepala
  • Kandungan minyak Jojoba sangat bagus untuk merawat, memulih dan menguatkan akar rambut
  • Menggalakkan pertumbuhan anak rambut
  • Menyihatkan rambut
  • Membuang sel-sel mati dan merawat masalah kelemumur
  • Size kecil mudah diguna dan dibawa ke mana sahaja
  • Dapat membantu menghilangkan stress dan sakit kepala

Siapa yang memerlukan Brokoli Scalp Booster?


Sekiranya korang mengalami masalah seperti:
  • Masalah Rambut GUGUR.
  • Gatal Kulit Kepala.
  • JERAWAT di Kulit Kepala.
  • Masalah Kelemumur
  • Kepala banyak kutu.
  • Kulit kepala banyak daki.
  • Kulit kepala BERMINYAK.
  • Belahan rambut semakin luas.
  • Rambut kusut dan bercabang.

Cara Menggunakan Brokoli Scalp Booster juga sangat mudah...
  • Putar/Pusingkan gajet yang berwarna hijau untuk sapu serum dahulu.
  • Sapukan serum (putih) yang berkualiti pada kawasan bermasalah dengan hanya roll-on sahaja.
  • Kemudian, ON gajet yang hijau supaya bergetar.
  • Mulakan urutan pada kawasan yang dah di roll-on serum tadi.
  • Atau korang boleh tengok video di bawah.

Βоtоl BROKOLI Scalp Booster 25ml, boleh tаhаn ѕеlаmа ѕеbulаn. Refill ada dijual. Jangkamasa bateri pada mesin urutan boleh bertahan selama hampir 2 bulan dengan anggaran penggunaan 5- 10 minit sehari. Bateri gentian boleh dibeli dimana-mana kedai yang menjual bateri.1  Refill ada dijual. BROKOLI Scalp Booster bersaiz kecil dan kurus jadi ia sangat mudаh dіbаwа bеrѕаmа kе mаnа-mana ѕаhаја.

Kalau korang berminat untuk mencuba Brokoli Scrap Booster. Korang boleh layari:

Sebarang pertanyaan boleh layari:

Website : http://www.imaanworld.com.my/

Facebook : https://www.facebook.com/imaansuciworld/

Instagram : https://www.instagram.com/imaan.suci.world.hq/

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UChCJ0bgtXWdnbwWhkN3NBKw/videos

No. Telefon : 019-286 2828

Email : inquiry@imaanworld.com

Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
Mrs Pip
AUTHOR
Sabtu, September 01, 2018 5:39:00 PG delete

nampak menarik...hope berkesan untuk yang ada masalah rambut gugur...

Reply
avatar
ejulz
AUTHOR
Selasa, September 04, 2018 3:19:00 PTG delete

baruk tauk.. hehe

kmk follow sitok.. harap sudi follow blog kmk juak

tauk blog tok dari https://ejulz.blogspot.com/2018/09/berusaha-kumpul-blogger-yang-berada-di.html?showComment=1536045098759#c5036074572828604318

Reply
avatar
Kin Naz
AUTHOR
Isnin, September 17, 2018 4:11:00 PTG delete

Kinah pun ada masalah rambut gugur. Macam dah nak botak bahagian tepi ni. Boleh cuba nanti ni

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon