Imaan Wipes | Kehidupan menjadi Mudah Dengan Tisu Basah Imaan

Imaan Wipes | Kehidupan menjadi Mudah Dengan Tisu Basah Imaan



Imaan Wipes | Kehidupan menjadi Mudah Dengan Tisu Basah Imaan
Wanita sangat suka akan kecantikan. Suka Make Up, setiap masa ingin kelihatan cantik.. Yaa.. aku akui kalau waktu nak touch up muka, aku memang rajin sangat.. Menghadap cermin selama satu jam pun aku tahan... hahaha Tapiiiiiii.... bila nak buang make up tu... Ya Allah pemalas sangat... huhuhu... Korang pula macam mana... macam aku juga ke? Harap korang rajin cuci make up... 

Sekarang, nak cuci solekan kan muka dah tak jadi masalah kat aku sebab adanya Tisu Basah dari Imaan World..

Selain daripada Tisu Pembersih wajah dari Imaan. Imaan jug mengeluarkan tisu basah untuk keluarga.. sangat sesuai untuk ibu dan anak.. ayah un boleh guna juga.. 

Imaan Suci World telah mengeluarkan 4 jenis imaan suci wipes dan mempunyai fungsi dan kelebihan tersendiri iaitu :


IMAAN SUCI WIPES (biru)
  • Di cipta untuk buang makeup sepantas 10 saat
  • Bebas alcohol , boleh buang makeup tebal dan water proof
  • Wangi bukan sekadar membersih juga menyegar dan melembapkan kulit muka sebab ada vitamin E
  • Sesuai kulit berjerawat dan berminyak
  • Ringan di bawa apabila travel

SIAPA YANG BOLEH GUNA
  • Lelaki dan wanita
  • Bayi tidak digalakkan
  • Mereka yang gemar makeup

KELEBIHAN
  • Suci tanpa alcohol
  • Fungsi pembersih solekan (deep cleansing)
  • Buang makeup tebal dan waterproof
  • Paket kecil dan mudah di bawa
  • Wangi
  • Formula Aloe Vera & Vitamin E

Kandungan
  • Purified water :Air yang telah melalui proses tapisan mengikut kualiti control atau standard umum (water for pharmaceutical use)
  • Propylene Glycol : pelembap bebas minyak ( untuk melembap dan refresh kulit)
  • Phenoxyethanol : ejen pewangi (untuk mengekalkan bau dan bau tahan lama)
  • Polysorbate 20 : Bahan pelarut minyak (mengawal minyak pada muka)
  • Perfume : minyak wangi haruman bunga
  • Cetylpyridinium Chloride : Anti septik ( untuk membunuh bakteria
  • merbahaya pada muka, juga ia di gunakan pada ubat gigi, pewangi mulut dan tablet hisap )
  • CocoAmidopropyl Betaine: sabun/ pembersih yang di hasilkan dari minyak kelapa bahan organic (untuk membersih kotoran pada muka )
  • Acetate : Vitamin E ( banyak manfaat untuk kulit Muka )

TISU ARGAN OIL “PINK”
  • Sehelai tisu cukup untuk menanggalkan solekan seluruh wajah, permukaan honeycom- gandakan kuasa menanggal makeup walaupun waterproof makeup
  • Mengandungi khasiat Argan Oil, Aloe Vera dan Vitamin E bagi melembap dan melindungi kulit muka
  • Dermatologically Tested, Formaldehyde Free, Paraben Free, Alcohol free 
  • Sangat sesuai untuk kulit kering dan sensitive
  • Kaya dengan antioksidan ( melambatkan kesan penuaan)
  • Mengurangkan jerawat dan parut.

Kandungan
  • sama dengan tisu biru tapi ada penambahan agran oil

HARGA ASAL
1 Paket RM8
3 Paket RM20
1 Kotak RM120

HARGA PROMO
1 Paket RM8
9 Paket RM60 Free 1 Paket Tisu argan Oil (pink)
1 Kotak RM108 Free 3 Paket Tisu Argan oil (pink)

TISU FAMILY(kuning)
  • Imaan Family Wipes merupakan tisu lembap hasil formulasi Madu, Aloe Vera & vitamin E yang memberi perlindungan seisi keluarga.

CIRI PENTING
  • Tiada alkohol
  • Lapkan seluruh tubuh termasuk wajah
  • Selamat untuk bayi
  • Dihasilkan dari pengeluar bertaraf ISO 9001, ISO 22716 & GMA 
  • Amat berkesan untuk menjaga kebersihan dan melindungi anda seisi keluarga.

Adalah digalakan menggunakanya ketika;
  • Anak-anak menyusu, makan, tukar lampin, muntah dan lain-lain
  •  Aktiviti diluar rumah bersama keluarga (travel, riadah, sekolah dan sukan)
  • Untuk membersih dam menyegar kulit (daripada kotoran, peluh dan daki).
  • Untuk hilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant)
  • Untuk penjagaan orang sakit & kurang upaya
  • Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan
  • Untuk membersih peralatan mainan kanak-kanak, perabot & lain-lain

Cara Penggunaan
  • Lapkan tisu lembab di sekitar kulit di bahagian wajah dan tubuh.

HARGA ASAL
1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85

HARGA PROMO
1 Paket RM6
9 Paket RM30
1 Kotak RM60


TISU IMAAN FAMININE WIPES (UNGU)
IMAAN FEMININE WIPES, tisu lembap khas untuk penjagaan zon intim wanita. Tisu lembap ini dicipta dengan 3 fungsi utama:
✔ Membersih;
✔Menyegar;
✔ Melindungi miss V.

1.Di formulasi dengan ekstrak daun SIREH, pati MAWAR. Semulajadi, tanpa alkohol, tanpa kimia berbahaya.
2. Daun Sireh adalah sumber natural yang mengandungi anti septik,
mampu membunuh kuman & antioksidasi berpunca dari bakteria dan kulat. Berkhasiat mengatasi masalah gatal, bau dan mencegah kuman.
3. Pati mawar pula bertindak sebagai penyeimbang PH (3.5 - 4.5), memberi rasa nyaman, sejuk dan segar pada kulit.
4. Tisu lembap ini 
✔ anti fungal 
✔ anti bakteria 
✔ anti septik 
✔ anti oksidan
✔anti keradangan.

rasa kering dan segar sepanjang hari. Pendek kata kalau tiada air, tiada sabun, tiada tisu..tidak lagi jadi masalah, packaging sangat hygiene, bau mawar dan extra sireh.

Cara Penggunaan ;
  • Hanya lap di kawasan intim wanita.untuk kegunaan luaran sahaja

HARGA ASAL
1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85

HARGA PROMO
1 Paket RM6
9 Paket RM45 Free 2 paket tisu family (kuning)
1 Kotak RM85 Free 6 Paket tisu Family (kuning)




Sekarang ni Imaan Wipes Tissue ada PROMOSI... Yeahhhhh ada promosiiii... 

Mana nak dapat???? Korang boleh dapatkan di..

Jika anda berminat menjadi angel/agent boleh ke link https://angel.imaanworld.com/daftar/000048 bayaran sebanyak RM30 akan di kenakan. Promo pada bulan 8 adalah tisu imaan Pink, Kuning serta Ungu dan akan taman pada 31 ogos 2018.

No. tel : 0193922261 (zira)
Email: zira.shahrudin@gmail.com

Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
iuzira
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2018 10:14:00 PG delete

Suka tengok warna tisu ni bau pun bestkan. Produk imaan ni bagus

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon