Sambutan Kemerdekaan Ke 61 | Lazada Merdeka Sale

Sambutan Kemerdekaan Ke 61 | Lazada Merdeka Sale


Sambutan Kemerdekaan Ke 61 | Lazada Merdeka Sale | Bulan Ogos bulan kemerdekaan... Sale sana sale sini... Kalau dapat shopping memang seronok sangat... Dapat beli apa yang diingini.. Wahh syurga dunia...


Semperna Sambutan Kemerdekaan Malaysia yang ke 61, Lazada mengadakan sale iaitu, MERDEKA SALE, dari 28 OGOS sehingg 31 Ogos 2018 dengan tawaran yang hebat sehingga 80% diskaun.

Rambang mata.. Tak tahu nak pilih yang mana sebab banyak brand yang yang aku suka buat sale kat Lazada..Hari Raya Aidil Fitri hari tu, aku teringin nak beli handbag baru untuk raya tapi tak kesampaian sebab bajet lari.. Niat nak beli handbag jenama Carlo Rino aku simpan je dalam hati... Ni ternampak pula Lazada ada sale bag idaman hati.. wahhh aku dah berangan nak beli satu... Jom serbu Merdeka Sale Lazada .



Selain brand Carlo Rino, terdapat brand lain juga memberi tawaran harga istimewa di Lazada seperti Bonia, Habib, VOIR, Siti Khadijah, PONEY, Naelofar Hijab, XES, LOL dan jenama-jenama antarabangsa yang lain.

Selain Merdeka Sale, Lazada juga ada FLASH SALE.. Flash Sale di adakan dalam tempoh waktu yang di tetapkan dengan harga tawaran yangs sangat berbaloi. Jadi korang kena cepat sebelum tempoh tawaran habis dan harga kembali ke asal atau sebelum stok kehabisan.


Lagi? Apa yang ada di Lazada? Ada VOUCHER dan FREE SHIPPING?...  Syoknya.. Ada Merdeka Sale, lepas tu ada Flash Sale.. Sekarang ada voucher dan free shipping.. Bestnya.. bestnya. Jimat banyak duit dan boleh beli banyak barang... 


Dan hanya dengan MERDEKA SHAKI' DEAL, korang boleh memenangi voucher bernilai RM15.


Cara nya mudah sahaja.. korang ikut step kat gambar bawah.
Semudah 1,2 dn 3 je..


Jangan lupa, masa untuk shake ialah dari 28 sehingga 31 Ogos 2018. 
Jam 1 petang dan 9 malam. 


Download aplikasi Lazada di handphone korang. Memudahkan korang untuk membeli belah seara online di Lazada dan mana tahu rezeki dapat voucher.


Apa tunggu lagi.. tinggal beberapa hari je lagi LAZADA MERDEKA SALE ni... Selamat bershopping korang... Dan selamat menyambut Kemerdekaan Yang Ke 61..
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
Mrs Pip
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2018 11:03:00 PG delete

alamak sale nak dtg lagi!
habislah ... mrs pip ni mmg kaki beli brg kat lazada.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon