Serum Susuk Beradu | Rahsia Kekal Awet Muda

Serum Susuk Beradu | Rahsia Kekal Awet Muda


Serum Susuk Beradu | Rahsia Kekal Awet Muda. Bila usia seorang wanita sudah meningkat ke angka 30, pasti wanita tersebut mulai risau akan penuwaan di wajah.. Itu yang aku hadapi sekarang.. Aku dah mula risau kalau ada kedut-kedut di wajah.. Tapi sekarang, aku tak perlu risau lagi dengan adanya Serum Susuk Beradu keluaran Imaan World.. 


Serum Susuk Beradu merupakan produk keluaran jenama terkenal iaitu Imaan Suci World (ISW). Selain Serum Susuk Beradu, Iman Suci World juga ada mengeluarkan produk lain seperti :

  • Imaan Suci Wipes
  • Imann Feminine Wipes
  • Jardin Air Cushion Foundation
  • Zero Belly Fruitea Detos 
  • Brokoli Hair Solution.
Dan untuk pengetahuan korang, produk keluaran Imaan World dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

SERUM SUSUK BERADU ini diformulasikan daripada Emas tulen yang telah terbukti berkesan mampu merawat kulit muka.

Hanya dengan penggunaan dua kali sehari iaitu pagi dan malam sudah cukup untuk dapatkan kulit muka yang flawless dan gebu.



Jom.. aku nak cerita sedikit, memang best masa pakai serum susuk beradu ni.. Masa pakai muka akan nampak bintik-bintik keemasan. Kulit wajah akan rasa tegang dan licin. Itu yang aku rasa masa guna Serum Susuk Beradu ni.. Banyak kelebihan Serum Susuk Beradu ni. Antaranya :

  • Menegangkan dan memudakan kulit
  • Melambatkan penipisan kolagen dan meransang kolagen baru
  • Merawat kerosakan akibat sinar matahari
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Mengurangkan kedutan, Melambatkan penuaan kulit
  • Memudarkan jeragat dan kesan jerawat

Cara Penggunaan
  • Titiskan serum di pipi, dahi, hidung dan dagu..
  • Sapu rata seluruh wajah.
  • Boleh di gunakan malam dan siang
  • Sebagai makeup based atau primer
  • Campur Bersama foundation , krim pelembap atau sunblock

Jom tengok video di bawah: 

MEMANG BEST...

Harga? Sangat berbaloi untuk di miliki.. Hanya RM60 sahaja untuk sebotol Serum Susuk Beradu yang berisi 10ml. 

Sebarang pertanyaan boleh layari: 
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon