Tea Zero Belly Fruitea Daily Detox

Tea Zero Belly Fruitea Daily Detox


Tea Zero Belly Fruitea Daily Detox | Nak kurus.. nak kurus... Masa gembira makan.. Masa sedih makan.. Masa stress makan.. Tak de buat apa-apa makan... Setiap masa nak makan je.. Adoi bila nak kurus ni.. Bestnya bila tengok orang yang kuat makan tapi badan tak naik-naik ni.. Aku kalau asyik makan mesti berat naik... lepas tu bila dah makan itu, makan ini datang pula masalah lain.. susah nak membuang pulak...


Bila tak de membuang badan akan rasa tak selesa.. Kebanyakkan produk yang pernah aku cuba mesti akan buat perut rasa memulas, dan aku tak berani nak keluar jalan-jalan sebab takut perut sakit masa tengah sok berjalan..

Tapi dengan Imaan Fruitea Daily Detox ni... Aku rasa selamat.. maksud aku selamat tu aku membuang macam biasa dan kalau nak ada plan nak jalan-jalan pun aku tak risau kalau minum Imaan Fruitea Detox ni... Lebih-lebih lagi sekarang dengan Zero Belly Fruitea Detox yang new and improved .


IMAAN FRUITEA DAILY DETOX adalah 100% gabungan daun teh serta buah-buahan terpilih iaitu Mulbery, Passion Fruit, Soursup dan Candle Bush. Ianya menjadi pilihan ramai wanita kerana bau wangi, rasa sedap dan sangat membantu mengekalkan berat badan. Pembungkusan tea di dalam alumunium foil ( 5 uncang sepaket) dan di letakkan dalam botol Free BPA (Bisphenol A)

Teh detok ZERO BELLY yg diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi
  • Buah Mulberi
  • Buah Markisa (passion fruit)
  • Durian Belanda ( soursup)
  • Daun Galenggang (candle bush)
  • Daun the (tea leaf)

ZERO BELLY 100% natural dan tanpa bahan kimia. Ia telah disahkan selamat oleh Melaka Biotechnology Corporation, makmal yang diiktiraf KKM. Dgn hanya minum teh detok ZERO BELLY satu (1) atau dua (2) kali sehari pada waktu pagi atau sebelum tidur, Khasiat Pengambilan teh buah bersama diet pemakanan yang seimbang dan aktiviti yang menyihatkan bakal membantu wanita mencapai impian berikut :-
  • Mengempiskan perut yang buncit
  • Menyelesaikan masalah obesiti
  • Lawas dan badan rasa ringan
  • Menyelesaikan masalah sembelit
  • Membuang angin dalam badan
  • Gula dalam darah dapat di kurangkan

Produk ini telah disahkan selamat oleh Melaka Biotechnology Corporation.


Cara Penggunaan
  • Rendam uncang dalam cawan / mug berisi air panas.
  • Tujuan pencernaan – sehari 1 uncang
  • Tujuan kurangkan berat badan – sehari 2 uncang
  • Tujuan kekalkan berat badan – 3 kali seminggu
  • Boleh diminum oleh individu berumur 7 tahun ke atas, sesuai juga buat wanitamenyusu. Tidak digalakkan untuk wanita mengandung


HARGA ASAL

RM55 (25 uncang)

Trial Zero Belly

RM28 (10 Uncang)



Jika anda berminat menjadi angel/agent boleh ke link https://angel.imaanworld.com/daftar/000048 bayaran sebanyak RM30 akan di kenakan. Promo pada bulan 8 adalah tisu imaan Pink, Kuning serta Ungu dan akan taman pada 31 ogos 2018.


No. tel : 0193922261 (zira)
Email: zira.shahrudin@gmail.com
Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
iuzira
AUTHOR
Ahad, Ogos 26, 2018 5:42:00 PTG delete

Terima kasih mencuba tea detox imaan. Sedap rasa buah dia kan

Reply
avatar
iuzira
AUTHOR
Rabu, Ogos 29, 2018 10:15:00 PG delete

Bestnya beli detoa tea buah imaan dapat botol. Kualiti botol pun bagus

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon