Mencari Home Tuition & Mengaji Al-Quran di Rumah? HCube Education Adalah Pilihan Yang Terbaik

Mencari Home Tuition & Mengaji Al-Quran di Rumah? HCube Education Adalah Pilihan Yang Terbaik


Zaman yang semakin maju dan semakin moden.. Kadang-kadang rasa tak terkejar dengan kemodenan yang berlaku di sekeliling kita.. Termasuklah pendidikan untuk anak-anak yang semakin kedepan dan kedepan seiring dengan kemajuan teknologi dan kemodenan yang ada.. 

Aku teringat, zaman kita dulu, umur 7 tahun baru pandai membaca, dan ada yang baru mengenal huruf dan ada juga yang masuk kelas khas sebab sangat perlahan dan akedemik. Zaman sekarang, pendidikan anak-anak semakin maju dan pasti ibubapa tidak mahu anak-anak ketinggalan jauh kebelakang.

Untuk meningkatkan tahap akademik anak-anak, pasti ibubapa sanggup memperuntukkan wang untuk membeli buku pelajaran tambahan serta menghantar anak-anak ke pusat tuition. 

Untuk warga Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang dan Johor... aku syorkan korang memilih HCube Education. 

Kenapa??? Kerana....

HCube Education merupakan agensi yang menyediakan tutor dan guru Quran berkualiti untuk para ibubapa yang memerlukan pengajar atau cikgu datang ke rumah... Yup PENGAJAR atau GIKGU akan datang ke rumah untuk memberi tuition kepada anak anda. 

Dan yang pasti akan memberi lebih mudah, selesa dan selamat kerana anak-anak dalam pengawasan ibu bapa.

Selain itu, ibubapa dapat melihat sendiri anak mereka belajar di depan mata.


Jom aku cerita sedikit tentang latar beakang HCube Education ni... 

HCUBE EDUCATION RESOURCES (SSM 002563767-D) telah ditubuhkan pada 2016 dan setelah itu menjadi pilihan ibubapa untuk mendapatkan tutor-tutor yang berkualiti bagi membantu anak-anak mereka di dalam pelajaran. 

HCube Education menyediakan perkhidmatan home tuition, mengaji Al- Quran di rumah, program cuti sekolah, asas membaca, asas mengira bagi subjek-subjek utama bermula dari Pra-Sekolah, UPSR, PT3, dan SPM. 

Selain itu, HCube Education menyediakan penyelesaian bagi masalah ibubapa yang tidak mempunyai masa untuk menghantar anak ke pusat tuition, risau anak mereka malu bertanya di dalam kelas dan kurang keyakinan diri. 

HCube Education terus komited meningkatkan mutu perkhidmatan dari semasa ke semasa bagi melahirkan lebih ramai tutor berkualiti yang dapat membantu pelajar yang memerlukan bantuan di dalam pelajaran, 

Set-set soalan peperiksaan terkini akan diberikan kepada pelajar dan pihak tutor akan mengenalpasti kelemahannya untuk dipertingkatkan. Setiap kali kelas, tutor akan membincangkan perkembangan anak-anak tuan/puan dan di penghujung setiap bulan tutor akan memberi report card disemak oleh pada ibubapa.


Kata-kata ibubapa yang berpuas hati dengan HCube Education.




Video testimoni ibubapa.


Untuk masa depan anak-anak, pilih yang terbaik dan pastinya HCube Education merupakan pilihan korang.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari:


FB: HCube Home Tuition HQ
Youtube: HCube Education
Web: www.hcubeeducation.com
Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
Eny Abdullah
AUTHOR
Rabu, Oktober 03, 2018 11:15:00 PG delete

paling suka kalau tuition di rumah sendiri.. dulu dulu kena naik bas nak pi tuition kan

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon