Don's Builder Kontraktor Bina Rumah Dan Renovasi Di Kedah, Perlis Dan Peneng

Don's Builder Kontraktor  Bina Rumah Dan Renovasi Di Kedah, Perlis Dan Peneng

Don's Builder Kontraktor  Bina Rumah Dan Renovasi Di Kedah, Perlis Dan Peneng |

Memiliki rumah sendiri merupakan impian setiap kita kan.. Ada tanah tapi tak ada kontraktor yang sesuai pun pasti akan dapat hasil yang mengecewakan. Sampai satu tahap kita buntu mencari kontraktor yang sesuai untuk membina atau mengubahsuai rumah kita... rupa rumah pun dah tak serupa rumah jadinya.. lagi buntu bila tiada idea susun atur rumah, lepas tu takut harga terlalu mahal, mana nak cakau duit.. nak kumpul duit pun kita ambil masa. Jadi satu masalah bila di tipu kontraktor.. Dan pengakhirannya rumah terbengkalai dan pelbagai masalah akan muncul lepas tu...  

Buat orang utara.. aku nak khabarkan kat korang satu syarikat kontraktor binaan yang berdaftar dengan CIDB khusus di dalam kerja-kerja binaan seperti mengubahsuai rumah, bina rumah di atas tanah sendiri, tambahan rumah dan juga lukisan pelan.. syarikat ini telah beroperasi selama 2 tahun lebih dan terus memberikan khidmat terbaik kepada semua client di seluruh utara merangkumi Perlis, Kedah dan juga Pulau Pinang (Penang). Sepanjang penglibatan syarikat ini di dalam bidang pembinaan, tiada rumah atau projek yang terbengkalai atau tertangguh. Dengan keutamaan syarikat yang menitikberatkan kualiti di dalam setiap binaan, kami sentiasa memastikan mutu binaan terjamin dan menepati citarasa client.


Siapa kontraktor yang di maksudkan?
Kontraktor yang di maksudkan ialah :
DON's BUlLDER RESOURCES (002860877-A)

Servis yang ditawarkan ialah:
  • Pelan dan Design
  • Bina Rumah
  • Renovasi

Ada tiga lokasi servis Don's Builder ialah merangkumi Kedah, Perlis dan Pulang Pinang.

Kawasan Kedah : Alor Setar, Kuala Nerang, Kulim, Jitra, Tunjang, Pendang, Gurun, Langgar, Lunas, Kodiang, Pokok Sena dan Sungai Petani.

Kawasan Perlis : Arau, Kangar, Beseri, Padang Besar, Simpang Empat dan Kuala Perlis.

Kawasan Peneng : Sungai Dua, Kepala Batas, Penaga, Tasek Gelugor, Bertam, Butterworth, Bagan, Seberang Jaya, Permatang Pauh, Penanti, Bandar Perda, Bukit Mertajam, Bukit Tengah, Juru, Seberang Perai, Batu Kawan, Simpang Ampat dan Nibol Tebal.

Hasil dan portfolia Don's Builder

Antara Rekaan Rumah dari Don's Builder

Antara proses pembinaan dan renovasi rumah dari Don's Builder

Untuk maklumat lanjut boleh layari:

Instagram: Dons Builder
Facebook Profile: Rizal Razak
Facebook Page: Kontraktor Bina Rumah & Renovasi Kedah Perlis Penang

EN. RIZAL (017-5828538)

Sebelah Highway Utara Selatan,
Jalan Datuk Kumbar,
05300, Alor Setar Kedah

WAKTU PEJABAT
9.00am-6.00pm
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon