Safi Expert Solution Membantu Wanita Menjaga Kulit Wajah

Safi Expert Solution Membantu Wanita Menjaga Kulit Wajah 


Masalah pigmantasi atau jeragat dan kedutan di wajah biasanya akan di alami semua wanita apabila meningkat usia, termasuk lah aku. Langkah terbaik yang boleh aku cuba ialah melambat proses jeragat dan kedutan ialah mencegah sebelum terlambat. Selain di sebabkan usia, terdapat faktor lain yang juga boleh menyebabkan wajah kita kelihatan lebih tua daripada usia kita,iaitu tekanan kerja atau tekanan hidup yang di alamai.. Tak nak lah, orang cakap umur kita tua, padahal masih kita masih mudakan.. 

Jadi untuk mengatasi masalah pigmantasi atau jeragat serta kedutan di wajah ni, aku cuba produk keluaran terbaru dari Safi iaitu Safi Expert Solution. Aku cuba dua produk terbaru dari Safi Expert Solution ini :

  1. Safi Expert Solution : Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation
  2. Safi Expert Solution : Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines




Safi Expert Solution : Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation

Safi Expert Solution : Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation di datangi dengan 2 langkah penggunaan yang di formulasi dengan bahan aktif berkhasiat dari DN Age Techonogy. Kombinasi kedua-dua Intensive Ampoule ini akan berfungsi untuk memudakan dark sport di wajah, membekalkan kelembapan di wajah serta membantu menghasilkan kulit wajah yang lebih sihat dan baik.


Langkah 1 : Renewel Hydra Complex 
Titiskan ampoule ke tapak tangan secukupnya mengunakan dropper. Kemudian sapukan rata di wajah dan tepuk-tepuk sehingga Renewel Hydra Complex serap ke dalam kulit wajah. Kemudian di ikuti dengan langkah kedua. 

Langkah 2 : Supreme Anti -Sport Complex
Titiskan ampoule ke tapak tangan secukupnya dan sapu pada wajah dengan urutan ke atas. 

Safi Expert Solution Intensive Ampoules ini merupakan SATU BULAN program rawatan. Dan di ulang ke bulan seterusnya penggunaannya untuk mencegah pertumbuhan bintik hitam di wajah. Untuk kesan lebih baik semasa tempoh rehat kulit guna  SAFI RANIA GOLD YOUTHFUL ELIXIR untuk kekalkan kesempuenaan kulit. 

Untuk penggunaan di waktu pagi, di sarankan untuk menggunakan SAFI RANIA GOLD Moisturising Day Cream SPF25PA++IR selepas menggunakan AMpoule 2 untuk kesan yang lebih baik.

Kelebihan yang ada pada Safi Expert Solution Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation ialah berbau wangi serta tidak mengandungi mineral oil, alcohol, silicone, paraben dan tidak di uji pada haiwan.


Safi Expert Solution : Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines

Satu lagi produk terbaru dari Safi ialah Safi Expert Solution : Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Lines.  Bio Skin Moisturiser ini melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV, radikal bebas dan bahan pencemar yang akan merosakkan kulit wajah kita seperti kedutan, kulit kering dan tona kulit tidak sekata. 

Bio Skin Moisturiser Anti Photo ini di formulasi dengan Liquid Crystak Technologi yang meningkatkan Amino Peptides iaitu bertindak memberikan penghidratan, menguatkan kulit dan mengurangkan kehilangan air pada wajah supaya kulit wajah kelihtan lebih sihat dan segar.


Cara penggunaan pula. Bersihkan wajah dan leher kemudian sapukan Bio Skin Moisturiser Anti Ageing Lines di wajah dan urut secara membulat sehingga rata. 

Seperti Ampoule, Bio Skin Moisturiser Anti Photo Ageing Liner juga bebas dari meneral oil, Alcohol dan tidak di uji pada haiwan serta berbau wangi, 


Hasil selepas hampir dua minggu aku menggunakan produk terbaru dari Safi Expert Solution...

Aku dapat rasakan sedikit perubahan selepas menggunakan Safi Expert Solution ni, kulit wajah rasa lembut, segar, lebih baik dari sebelum ni. Jadi untuk kepuasan sendiri kena terus guna supaya dapat result yang memuaskan.. Garisan dan kedutan kat kulit wajah pun nampak berkurangan sikit.. Harap nampak lebih muda lagi lepas ni. hehe.. Lagipun aku jenis yang tak rajin nak pakai makeup untuk sembunyikan kedutan dan garisan kat muka tu. Jadi Safi Expert Solution memang sesuai di gunakan untuk hilangkan sport dark, kedutan dan garisan kat muka aku ni..


Mana nak dapat produk Safi Expert Solution ini?

Produk Expert Solution ni akan berada di pasaran tidak lama lagi, jadi korang follow lah FACEBOOK dan INSTAGRAM Safi untuk update terkini.
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Kin Naz
AUTHOR
Ahad, Mac 17, 2019 5:54:00 PTG delete

Best juga guna Safi Expert Solution ni kan. Banyak betul perubahan tu

Reply
avatar
Jumaat, Mac 22, 2019 3:07:00 PTG delete

nampak lagi cerah dan sekata kulit tu..best bila ada produk yang complete dari serum semua tu kan

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon