SITI JAMUMALL, BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

Selalu tengok siti Jamumall ni live.. Tak sangka dah kahwin dan murah rezeki sebab dapat tajaan kahwin.. 😱😱

BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!


Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!


Pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau.


Hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti. 


Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. 


Selama ni siti promote produk orang dengan ikhlas, siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral.. sebabtu ramai hargai jasa siti dan bile siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai . majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej.


#sitiJamumallwedding

Antara sponser yang menaja perkahwinan Siti dan suami.
.
Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma
@weddingsbyemma
.
Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection
@mahligai_dlia_jane_bridal
.
Grand Cake dari Mad About Cake
@madaboutcake_official
.
VIP Menu dari Rumpun Selera
@rumpunselera
.
Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty https://www.facebook.com/anazahrabeautyhq/
.
Jamu dari Seri Lady Empire Resources @seriladyofficialhq
.
Tudung Bawal Bridesmaids dari Gallery Bawal
@gallerybawal_galeri_bawal
.
Kain Pasang Diamond dari Irahsukri
@irah_sukri
.
Telekung dari Pretty Aini
@prettyainiumrahhaji
.
Make Up Set dari Zacthira Navillionniza
https://www.facebook.com/kenitzcosmetic/
.
Scarft dari Scarft By Mehrun
@scarfbymehrun
.
Printed Box dari Art Creation Printing
https://www.facebook.com/artcreationprintingmoq50pcs/
.
Perfume dari Luxe Essencia Resources
.
Honeymoon Pakej dari Arwana Resort @arwanaperhentianresort




















Previous
Next Post »

1 Komen:

Write Komen
Sabtu, Mei 04, 2019 7:41:00 PTG delete

Alhamdulillah. Rezeki siapa sangkakan.. Semoga siti jamumall terus suksess.

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon