Safi Balqis Oxywhite - 2 dalam 1, Penyegar dan pelembab.

Safi Balqis Oxywhite - 2 dalam 1, Penyegar dan pelembab.SAFI BALQIS OXYWHITE - HYDRATING LOTION 100ML

Assalamualaikum... Kepada pembaca yang sedang membaca blog ni, Reen nak khabarkan yang SAFI memperkenalkan produk terbaru iaitu Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion.

Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion ini merupakan gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum. 

Reen suka dengan gabungan formulasi ini.. Penyegar dan pelembab.. 2  dalam satu.. senang dan mudah bagi yang yang optimum.

Cara penggunaan juga mudah, sapukan pada keseluruhan muka. Tepuk dengan lembut sehingga produk meresap sepenuhnya. Guna dua kali sehari selepas membersih muka Safi Balqis Oxywhite.

Kelebihan produk Safi Balqis OxyWhite Losyen Pencerah Menghidrat bertindak:
• Memberikan 2x penghidratan dan kesegaran dengan satu penggunaan.
• Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan 5 jenis Hyaluronic Acid: 

  • Macro Hyaluronic Acid
  • Nano Hyaluronic Acid
  • Bio-Hyaluronate
  • Oligo-Hyaluronic Acid
  • Super Nano Hyaluronic Acid

• Mudah meresap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit
• Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.OXYWHITE = NANO OXYGEN + NANO BIOWHITE


Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epidermis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano BioWhite memperlahankan kesan pembentukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.

Kalau korang nak cuba, boleh dapat di kedai yang berdekatan dengan harga yang mampu milik.

Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web SAFI
Previous
Next Post »

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon