PEMILIK BLOG - Reena Sidek

Hai, Selamat datang ke blog Reena Sidek.. Untuk sebarang servis pengiklanan, review atau gift boleh emailkan saya di reenasidek@gmail.com

author

Feminine Mist Membantu Menjaga Kawasan Intim Wanita

Leave a Comment

Feminine Mist Membantu Menjaga Kawasan Intim Wanita


Feminine Mist Membantu Menjaga Kawasan Intim Wanita

Feminine Mist Membantu Menjaga Kawasan Intim Wanita | Kawasan intim wanita merupakan kawasan yang mudah di serang bakteria sehingga boleh menyebabkan kegatalan. rasa kurang selesa sehingga menggangu aktiviti harian kita. Kita selalu mendengar pelbagai produk penjagaan intim wanita yang menggunakan air dan kita hanya mempraktikkan di rumah je. Huhuhu...

Spray je. Pernah tak korang mendengar produk penjagaan bahagian intim wanita yang hanya spray je.. Selain itu mudah di bawa kemana sahaja. Haaaa. Ini aku nak kongsi satu produk keluaran Furley Bioextracts iaitu Feminine Mist yang mudah di gunakan, spray je

Feminine Mist Membantu Menjaga Kawasan Intim Wanita

Punca-punca Bahagian Intim Keputihan, Gatal-gatal Dan Berbau :

  • Aktif | Aktif bekerja atau menguruskan rumah tangga
  • Cuaca yang tidak menentu juga menyebabkan kita berpeluh dan rasa kurang selesa di kawasan intim, kawasan Miss V yang lembap akan mengalakkan pertumbuhan bakteria dan menyebabkan keputihan, bau dan kerengsaan kulit.

Penyebab utama Miss V tidak selesa :
  • Bulu yang tumbuh ke dalam
  • Jangkitan yis
  • Membasuh menggunakan sabun
  • Penggunaan Panty liner
  • Stress
  • Sentiasa lembap
  • Air yang kotor
  • Kerap menggunakan tisu / tisu basah

Manfaat Beaute Feminine Mist :

  • Mengekalkan keseimbangan pH optimal vagina
  • Anti-bakteria dan anti-fungus
  • Mengatasi masalah keputihan
  • Menghilangkan gatal-gatal dan inflamasi
  • Kelegaan segera daripada simptom dan ketidakselesaan akibat jangkitan vagina
  • Melegakan kegatalan akibat rambut yang tumbuh
  • Kesan melecet
  • Menganjalkan dan memutihkan
  • Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit
  • Semulajadi dan berasaskan air, tidak merengsakan
  • Pembungkusan yang tidak menonjol dan mudah dibawa bersama
  • Produk diproses dalam premis yang disahkan halal (iaitu, tiada alkohol digunakan di sebarang peringkat proses).
  • Pensijilan: HACCP, ISO22000, JAKIM Halal


Cara Penggunaan Feminine  Mist
  • Tidak perlu basah, hanya spray dan biarkan kering
  • Hanya seminit untuk kering. Dan boleh di gunakan di mana sahaja.
  • Cadangan penggunaan: Gunakan tiga kali sehari, atau selepas ke tandas agar kekal segar sepanjang hari.

Jaminan :
  • Gantikan sabun pembersih anda dengan Beaute Feminine Mist hari ini juga! 
  • Boleh digunakan setiap hari. 
  • Tidak akan menyebabkan masalah kulit kering. 
  • Hanya Spraykan sahaja untuk kesegaran sepanjang hari! 
  • Hilangkan masalah keputihan dan ketidakselesaan Miss V anda SEKARANG! Produk adalah 100% free dari bahan berasaskan haiwan. 
  • Sesuai untuk para Muslimah.

Berapa Harga Feminine Mist?
  • 1 botol : 35ML
  • RM48.00
  • Korang boleh dapatkan diskaun sebanyak RM10.00 hanya dengan menggunakan COUPON CODE : FBIO-6N1
Feminine Mist Membantu Menjaga Kawasan Intim Wanita
KLIK BANNER UNTUK PEMBELIAN

Untuk Maklumat lebih lanjut, boleh layari : 
Read More

Udang Masak Cili Padi

Leave a Comment

Udang Masak Cili Padi



Bahan-bahan :

  • 2 ulas bawang putih
  • 3 ulas bawang merah
  • 1 biji bawang besar
  • 1 inci halia
  • Sadu sudu teh serbuk kunyit / kunyit hidup
  • 5 helai cili kering / cili padi
  • 1 batang serai (Dititik hujung)


Cara-cara:

  • Kisar kesemua bahan sehingga lumat. 
  • Panaskan minyak. Kemudian masukkan serai dan bahan yang di kisar tadi.
  • Kacau sehingga pecah minyak sedikit.
  • Kemudian masukkan udang. Kacau sehingga udang ,masak.
  • Masukkan perisa secukupnya.
Selamat mencuba.
Read More

Diskaun Hebat Sehingga 90% Semperna Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Leave a Comment

Diskaun Hebat Sehingga 90% Semperna Ulang Tahun Ke 5 Lazada



Diskaun Hebat Sehingga 90% Semperna Ulang Tahun Ke 5 Lazada | SURPRISE!!!! Ulang Tahun Ke 5 Lazada kali ni bertemakan KEJUTAN. Dan aku dengan pasti dan yakin pasti korang terkejut dengan diskaun yang di tawarkan Lazada. Apa tunggu lagi, jom la shopping. Diskaun gempak ini bermula dari 22 sehingga 24 Mac 2017... Cepat-cepat, 3 hari je, jangan lepaskan peluang ini. Hehehe

Kali ini aku nak kongsi antara barang-barang yang mendapat diskaun yang WOW sangat kat korang iaitu barang baby.. Ibu, mama, mommy, umi, mak-mak pasti sangat teruja untuk shopping online kalau melibatkan barang-barang babykan...

  • Antara kelebihan Khind Baby Porridge Cooker ni ialah Berkualiti tinggi dan Glass Lid.
  • Fungsi 9 jam.
  • Kawalan Micro Komputer
  • Auto Keep Warm.
  • Jaminan 1 tahun


Rambang mata tengok pakaian baby yang cantik-cantik dan comel-comel... Raya ta lama lagi... Haaaa ni lag peluang korang nak beli pakaian untuk anak-anak.. Mesti nampak bergaya je nanti..


Kelebihan   


Wipeo Unza Malaysia merupakan sebuah syarikat yang mengeluarkan pelbagai produk di Malaysia dan salah satu nya ialah Carrie Junior Baby Hair And Body Wash. Produk yang mendapat kepercayaan ibu-ibu di Malaysia.

CARRIE JUNIOR Hair and Body Wash memberikan mandian yang efektif untuk rambut dan badan bayi serta mengekalkan kulitnya yang lembut dan sihat.        





Photobook Malaysia. Korang suka ambil gambar tak? Mesti suka kan. Setiap gambar yang di simpan di telefon dan kamera pasti menyimpan seribu memori tapi jika sesuatu berlaku seperti handphone rosak atau kamera rosak, pasti korang rasa kecewa sebab gambar kenangan yang tersimpan dia dalam handphone dan kamera korang hilang.. 

Photobook Malaysia merupakan salah satu cara korang untuk menyimpan kenangan. Dan bila-bila masa korang boleh melihat kenangan yang di cetak sebagai sebuah buka pada bila-bila masa.



Kelebihan kandungan yang terdapat di dalam Nourishing Skin Cream.
  • Aloe Vera dikenal kaya akan enzim, polysaccharides untuk melawan perkembangan bakteri dan jamur. Selain itu berfungsi untuk melembabkan dan melembutkan kulit secara intensif.
  • Winter Cherry efektif sebagai anti-stress agent dan bersifat antioksidan sehingga mempercepat regenerasi sel kulit.
  • Indian Kino Tree bekerja sebagai astringent untuk meremajakan kulit wajah.
  • Indian Pennywort mampu menjadi penyembuh untuk berbagai alergi kulit.


Keselasaan bayi merupakan salah satu perkara yang sangat di titik beratkan oleh ibu bapa. Sangat penting memilih memilih lampin pakai buang yang sesuai dengan kulit bayi.  Wang menjadi tempat kedua jika melibatkan kebaikkan bayi. 

Lampin pakai buang Goo.n sangat fleksibel dan sesuai untuk pergerakan bayi. Selain itu, teknologi 'Magical Gel' berfungsi dalam penyerapan yang bagus. Lampin pakai buang Goo.n mempunyai lapisan udara yang meliputi setiap ruang dan tidak perlu risau mengenai kelempaban lampin pakai buang. Lampin pakai buang Goo.n sangat selesa kerana kelembutannya ibarat seperti kapas.


Korang juga boleh layari Lazada di :
Web : http://www.lazada.com.my/Instagram : https://www.instagram.com/lazada_my/
Read More

Suprise Box Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Leave a Comment

Suprise Box Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada


Suprise Box Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Siapa yang suka shopping online... Ada berita gembira untuk korang... Ulang tahun ke 5 Lazada akan tiba tak lama lagi.. Semperna ulang tahun ni, Lazada akan buat Sale yang gempak sangat, WOW kan...


Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Semperna Sambutan Ulang Tahun Ke 5, Lazada mengadakan 5th Birthday Surprise. Iaitu tawaran yang sangat gempak. Lazada ingin korang semua menjadi sebahagian dalam sambutan ulang tahun ini. Oleh itu, Lazada telah melancarkan suatu jualan khas meraikan acara ini dengan menawarkan pelbagai tawaran-tawaran eksklusif dan yang pastinya korang tak akan mahu melepaskan peluang ini!

Pelbagai tawaran di berikan dengan lebih daripada 10 juta produk yang dijual merentasi 18 kategori utama. Hanya di hujung jari korang je, korang boleh mencari hiasan rumah yang terbaru dan perkakasan rumah, telefon pintar paling popular dan aksesori komputer, atau pakaian paling cantik dan aksesori untuk wanita, anda boleh lakukan demikian, di sini, di Lazada Malaysia

Bermula dari 22 hingga 24 Mac 2017, Lazada mengadakan kejutan terbesar pada tahun ini, yang pastinya akan memberikan keseronokkan dan kegembiraan 5 kali ganda hebat dari sebelum ini kepada pelanggan Lazada. Jadi apa lagi, jangan lepaskan peluang yang julung-julung kali ini.


Macam mana nak dapatkan Tawaran Surprise dari Lazada?

Suprise Box Sambutan Ulang Tahun Ke 5 Lazada

Korang ikut langkah-langkah seperti gambar di atas. Korang dah boleh mula sekarang tau.. Log in akaun Lazada korang. Kemudian cari dan masukkan barang yang korang nak ke 'WISHLIST' dan Save.. Pada 22 hingga 24, korang access semula wishlist di akaun Lazada korang. Klik Add To Cart dan korang boleh mula shopping. Korang pasti akan Surpise lepas tu...




Selamat bershopping.. Korang boleh Klik Banner Lazada atas tu untuk shopping.
Read More
Previous PostCatatan Lama Laman utama
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...