Aku Di Tinggalkan...


Hua... sedih.... huhuhuhu...
Aku kena tinggal....
Hari ni parents aku dan adik mak aku pergi ke Sibu...
Aku nak ikut tp mak x bagi...
Hari ni berangkat dan balik hari Ahad...
Kalau mak aku bagi... 
Hari ni kompom aku apply cuti...
Huhuhu tp x apa lah...
Mak aku dah janji...
Hari Sabtu atau Ahad minggu depan..
Dia nak bawa aku dan kakak aku ke Serikin...

(Gambar Sibu dr Abg Google)

***Esok rasa nya nak pergi ICT di BCCK***
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Jumaat, November 25, 2011 2:10:00 PTG delete

jgn lupak beli ole2 dari serikin utk kak v =0)

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, November 25, 2011 2:32:00 PTG delete

@Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi hehehehe... jom la kak g serikin sama2... shoping sakan...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon