Bila Tenet Sedar Dari Koma


Selepas hampir seminggu internet kat opis ni koma...
Langsung tak boleh buka....
Dan hari ni.... alhamdulillah...
Tenet ni dah pulih, dah sihat....
Tukang servise internet ni cakap...
Kalau berlaku sekali lagi problem yg sama...
Modem internet tu kena tukar...
Dan bayaran pun lebih mahal...
Huhuhuhuhu....
Harap2 sangat masalah ni x berlaku lagi....
Keboringan tahap melampau...
Duduk opis dari pagi sampai petang...
Tp x boleh on9...

***Aku x curi tulang yer...
Tenet ni di pasang pun sebab bos aku x nak aku boring 
Duduk sorang2 kena jaga opis***
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
athirah
AUTHOR
Isnin, Disember 19, 2011 3:52:00 PTG delete

hurmmm...hidup tanpa internet cam....

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Isnin, Disember 19, 2011 4:16:00 PTG delete

@athirah dah terbiasa on9 setiap weekday.... x lengkap rasanya bila x boleh on9... :P

***X baik membazir... bil tiap2 bulan company bayar... better kita guna internet tu... hehehehehe***

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon