HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru


Blogger dr Sarawak....
Anak ke-3 dr 5 adik beradik...
Nama adik beradik... semua bermula MAS...
Usia blog 7 bulan , 2 hari....



***Jemputlah JOIN SEGMEN PERTAMA blog ni... TQ***
Previous
Next Post »

3 Komen

Write Komen
Jumaat, Disember 09, 2011 10:08:00 PG delete

As-Salam.
awalnya seram je rasa sbb tulisan merah ala2 seram la . hehehehe.. apapun terima kasih sbb sudi join segmen saya ni ...

hmm mas? adik beradik semua start mas ehh .. mesti ada cerita di sebalik nama tu ..

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Jumaat, Disember 09, 2011 6:32:00 PTG delete

Waalaikumsalam....
hehehehe... sama2....
Nama mas tu dr sblh bpk...
bpk cakap ambil nama je lah... cukup...
adat2 lain x payah... kalau baik... boleh ikut...
kalau ada adat yg tak kena... tak payah....

Reply
avatar
BLADE EDGE
AUTHOR
Isnin, Disember 12, 2011 8:36:00 PG delete

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon