Kucing Santapan Buaya & Panggang Kucing

Entry ni... aku dah buat semalam...
Tp tak sempat nak post...
Jadi masuk draf sekejap...
So... aku postkan hari ni..

Ni kisah kucing2 yg dijadikan santapan di zoo...
Kenapa kucing??? 
Nak tahu lebih lanjut klik [LINK]

Kucing yang berjaya di selamatkan... dr menjadi santapan....

Bahagian ni yg paling aku suka ni... bila si Admin Page ni bagi peringatan di page dia [LINK]...


Semua yang komen berusaha menjaga tatabahasa... [LINK]
Syabas aku ucapkan kat mereka....

Sumber : http://kakimotong.blogspot.com

Ni pulak berita yg aku baru aku jumpa.... Polis Yang Memanggang Kucing...
Kejadian ni berlaku di China....



Korang bacalah sendiri kisah
Polis Berhadapan Tindakan Kerana Memanggang Kucing

***Semalam aku jumpa anak kucing yg mati di jalan raya...
Manusia manalah yg tak berakal buang anak kucing tu kat tepi jalan....***
Previous
Next Post »

2 Komen

Write Komen
Bui Junaidi
AUTHOR
Khamis, Disember 29, 2011 11:02:00 PG delete

tedah pusak ya pakey merik makan boyak..

jaharu juak (eyaahhh..) org di china ya,xda makanan lain nak k makan kh..iskk..iskk

Reply
avatar
masz86
AUTHOR
Khamis, Disember 29, 2011 11:11:00 PG delete

@Bui Junaidi dahlah kmk org adik beradik nang syg ngan pusak... mun ada video di post org kat fb tentang org merusah pusak... x mok kmk org nangga... x kempang ati nak nangga...
Kat china ya pun macam lah dah abis semua brg nak k makan... sampay pusak pun nak di makannya...

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon