Gajah & ???


Gajah... gajah... gajah... (ala2 Shin-Chan)
Hehehehehe.....
Ini alat mainan Hanapi... anak saudara aku... Hari Raya Pertama thn ni genap 2 thn...
Nampak besar bagi kanak2 tapi bagi org dewasa sederhana besar.. paras pinggang aku jer...
Kadang 2 aku yg main brg ni... hahaha... main tumbuk2... gimik jer lebih...
Apa yg korang nampak pada alat mainan ni???
Aku mula2 nampak satu jer haiwan... iaitu GAJAH...
Tapi adik dan kazen aku kata.... ada satu lagi jenis haiwan???
Cuba korang TEKA???

***Siapa yg betul jawap nanti aku share LINK BLOG korang dalam entry Jawapan. K***
Previous
Next Post »

11 Komen

Write Komen
eima-caa
AUTHOR
Selasa, Februari 21, 2012 10:23:00 PG delete

ikan kut..eh, ye ke??

kena tgk sekali imbas...kalo tgk berkali2 pening terus...ekekekeke...

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Februari 21, 2012 11:16:00 PG delete

@Chenalhehehe... kali juak... kmk sik tauk sini kazen kmk beli benda tok...

Reply
avatar
Deru Ombak
AUTHOR
Selasa, Februari 21, 2012 11:56:00 PG delete

Ikan paus,
X pun dugong

Haha

Masz ni Ada jek modal dia taw.. :p

Reply
avatar
:: Cik Nur ::
AUTHOR
Selasa, Februari 21, 2012 12:07:00 PTG delete

tirus kepala dia mcm bentuk TIKUS...hehehe..

benda ni kalau tumbuk kasar2 boleh pecah..kan..?

Reply
avatar
Masz Sidek
AUTHOR
Selasa, Februari 21, 2012 12:09:00 PTG delete

@:: Cik Nur ::ha'ah... sebab tu mainan ni hanya sesuai untuk budak2 kecil jer...

Reply
avatar
cIk JanNah
AUTHOR
Selasa, Februari 21, 2012 12:21:00 PTG delete

jannah nampak macam ikan paus jer??
comel!

Reply
avatar
Gen2Merah
AUTHOR
Selasa, Februari 21, 2012 2:12:00 PTG delete

saya nampak macam ikan keli ja.. sebab ada misai.. ehe

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon