Terima Kasih Atas Ucapan Selamat



Terima Kasih semua...
Atas ucapan selamat korang...
Selamat Hari Tua.... Tak sangka umur aku dah tua...
Hahaha... tak la tua sangat kan...
Yang penting hati mesti muda kan.. kan... kan...

Terima kasih rakan blogger sbb sudi ucap selamat kat aku di entri Selamat Hari Tua [Link]
Dan untuk rakan2 fb pun... Terima Kasih...
Semoga doa2 korang semua di permudahkan dan di makbulkan Allah...


P/S : Pisssshhhh.... Lyssa pun ucap selamat gak kat fb aku

Thankz Lyssa...
 Kejap lepas tu...
Bila aku tengok blog... dia follow blog aku...
Sebelum ni ada gak sorang blogger OTAI[Link] follow blog tak seberapa aku ni...
Terima Kasih banyak...


Semua yg sudi follow blog ni pun aku nak ucap terima kasih...
Sudi singgah sini... baca entry dan tinggal komen korang...
TERIMA KASIH....

***Esok aku nak upload kek bday aku... tak sangka family aku buat surprise bday untuk aku***
Previous
Next Post »

13 Komen

Write Komen
Mak Usu
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 7:48:00 PTG delete

wah...dah bertukar paduhal blog ktk... kacak2..jeles.. bfday ktk ka?? wah..mek xtauk..sorry.. Happy befday masz.. mek doakan ktk berjaya dunia dan akhirat.. panjng umur n murah rezeki...huhu

Reply
avatar
Ahad, Februari 19, 2012 7:54:00 PTG delete

hehehe . Happy Bithday lagii sekali !! :)

Reply
avatar
dyabunga
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 8:35:00 PTG delete

happy birthday masz..:D
nk kek sikit..:D
dya tak make over lg blog dya..

Reply
avatar
AmirFX
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 9:27:00 PTG delete

Selamat Hari Tua Massz..! APa yang penting kerjasama... Ehh bukan.. Thoughts that count.. hihi.. :D

Reply
avatar
eva
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 9:29:00 PTG delete

wowww! terang ari mek bc blog ktk hahah.. p kck blog eyhh.. selamat hari jadi!!! aie alu mdh tua ndah lok.. neyda.. kin kck org madah.. yahhh.. hehehe.. smoga rezeki mencurah2..;)

Reply
avatar
Zamani
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 9:40:00 PTG delete

Zam pun tak tahu~ btw happy Birthday Masz!! Semoga semua impian akan tercapai!!

Reply
avatar
aReLaN
AUTHOR
Ahad, Februari 19, 2012 10:50:00 PTG delete

ingatkan blog sapa la masuk sini tadi.lain semacam je tengok.hahaha...papepon hepi bday sekali lagi.

Reply
avatar
Ahad, Februari 19, 2012 10:58:00 PTG delete

hepi brthday masz! xth..sbb tu wish lmbt..hehe

Reply
avatar
eima-caa
AUTHOR
Isnin, Februari 20, 2012 8:31:00 PG delete

hepi besday adik masz...hepi2 sll...
;)

Reply
avatar
Isnin, Februari 20, 2012 9:13:00 PG delete

hpy belated brtday ya..

sorry lmbt wish =)

Reply
avatar
Bui Junaidi
AUTHOR
Isnin, Februari 20, 2012 10:54:00 PG delete

BERTUAH ADA BLOGGER OTAI DTG KOMEN..HEHE..

Reply
avatar

[PENAFIAN] : www.mreena.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
ConversionConversion EmoticonEmoticon